Ahojte,
Som s priatelom viac ako 4 roky prvy rok bol super bol mily pozorny. Akonahle sme sa zacali viac spoznavat a boli sme si viac blizky zacal jeden z mojih najhorsich mocnyh mori najprv to zacalo nadavkami a urazkami na miju osobu neskor to preslo do pluvanci podvadzani a az o niecco neskor sa to vyhrotilo do bitiek. Milujem ho planujeme spolocne odist nehcem ho stratit ale ja uz neviem co mam dalej robit. Som uz zufala dakujem za kazdu radu.
Bitie a ponizovanie
ty to v hlave nemáš v poriadku! mláti ju a planuju spoločnu buducnost,... čo ti jebee?!!!! daj adresu,.. ked budem mať nervy pridem si ich na tebe vybiť.. a ešte sa mi aj podakuješ za bitku...
Nikdy nepochopím taketo ženy!
žiadna sebaucta, pud sebazachovy u nich asi nie je vyvynutý...
Muž, ktorý sa k Tebe takto správa, si nezaslúži Tvoju lásku. Ale to nie je dôležité, dôležitá si Ty. Nezaslúžiš si pľuvance a už vôbec nie bitku, nech by už mal na to akýkoľvek dôvod. Ak môžeš, utekaj od neho preč, kým sa Ti dá, keď budeš mať deti, bude to horšie. Životné šťastie sa určite nezačína takto. Držím Ti palce!
Zajtra zavolaj na niektorú z liniek pomoci proti násiliu.
www.zdravie.sk
A prosím ťa, nenaleť mu, že sa polepší, lebo bude na teba hrať chvíľu divadielko, keď mu pohrozíš rozchodom.
Ako môžeš ľúbiť práve toho človeka, ktorý ti spomedzi všetkých ľudí najviac ubližuje? Čo si masochistka? Zažila som niečo podobné, ale nie s chlapom. Mala som kamošku, ktorá mi robila zle. Falošné lichôtky, falošné sľuby, klamanie do očí, zámerné ubližovanie mi, že ma pod sľubmi dokonalého kamarátstva na život a na smrť odtiahla od niekiaľ, kde som mohla dobre zarobiť a vtiahla niekam, kde sa zarába zle, vzápätí odo mňa ušla... dávala rady, podľa ktorých keby som sa zachovala, dostala by som sa do veľkého nešťastia, nemala pochopenie pre moje rozhodnutia, len si húdla svoje... Mala som ju rada a všetko som jej odpúšťala, až kým som nezistila, že je psychicky ťažko narušená a je len otázkou času, kedy spácha samovraždu. Pochopila som, že to robí zo závisti, lebo závidí, že ja viem byť optimistická a tešiť sa aj z maličkostí, že si zo svojich problémov ťažkú hlavu nerobím, zatiaľ, čo ona nenávidí ľudí a nevie mať rada nikoho, robí z komára somára a nevie sa tešiť z ničoho, opačný typ, preplače celé dni. Robila to aj z pomsty, lebo som raz na FB nechtiac ponížila jej brata (odvtedy ma jej ťažko depresívna mater po meste intrigami za šibnutú vyhlasuje, lebo syn bol pre ňu najdokonalejšia bytosť na svete a nemôže uveriť, že aj on môže mať chybu... zdravotný problém... je to gay), ale tam to bolo celé zamotané, lebo som bola dobrovoľnou obeťou špehúňa a čo mu bolo povedané, mal si nechať pre seba a on to vytrúbil do sveta... S tou kamoškou a jej mamou som nadobro raz a navždy zrušila kontakt...žiadne stretko nikdy viac!!! Chcem tým len povedať, že viem, aké to je, za dobrotu na žobrotu, dostávať kamene a dávať za ne chleby, stále odpúšťať a odpúšťať a pozorovať, ako si dotyčná osoba stále viac a viac na teba dovoľuje, až nakoniec príde STOP!!! KONIEC!!! Ale ten musí prísť z tvojej iniciatívy. A po ňom šťastie, úľava, radosť, že si si vymazala zo života jedno veľké zlo. Veď on ťa nemá rád, on ťa nenávidí, čo to nevidíš? Základ je, že nikdy nesmieš uveriť, že on sa zmení k lepšiemu. Nezmení, nikto sa nedokáže zmeniť, iba pretvarovať. Kto je človek dobrý, zostane dobrý a kto je človek zlý, zostane zlý. Kto sa pretvaruje, nevydrží sa pretvarovať celý život. Tam je len otázkou času, kedy sa ukáže v pravom svetle. Základ je, aby si si po rozchode s týmto, našla takého, ktorý je schopný prechovávať k tebe úctu, vážiť si ťa, chváliť ťa a úprimne obdivovať za čokoľvek, za maličkosti: ako si dobre navarila, napiekla, pekne upratala, aká si úžasná, pekná, milá, dobrá, aký milý a zlatý darček si mu dala, ako krásne si ho prekvapila... Asi tak. Nie falošné lichôtky, ale úprimný obdiv!!!!!!!! A nezáleží na tom, či bude mať dve vysoké školy, jednu, ani jednu, či bude mať maturitu, učňovku, ZŠ, či bude mať husté vlasiská, ktoré každý obdivuje alebo plešinu na hlave, či budeš mať motýliky v bruchu pri ňom, alebo nie. Nie motýliky v bruchu sú zárukou skutočného šťastia v láske. Tie narobia viac škody ako osohu, lebo blokujú zdravý rozum a triezvy úsudok. Tu vyhráva rozum -> rozumovo založená žena pozerajúca na iné hodnoty ako krásu a telesnú príťažlivosť, to má v živote vyhraté. Síce nikdy nepocíti pri svojom manželovi motýliky v bruchu, tie, čo cítila v 14tich rokoch pred telkou pri Romáriovi a Bebetovi :):):) (za predpokladu, že má dnes 35), alebo dnes večer pri Draxlerovi (za predpokladu, že má dnes od 12 do 15) :) :) :), ale čo tam po motýľoch, keď tá žena bude po všetkých ostatných stránkach šťastná? Možno, že ťa tajne ľúbi, ľutuje a rád by pomohol niekto, koho si si ty ešte nikdy pre jeho nenápadný vzhľad ani nevšimla. A keby aj nie, nebolo by ti lepšie samej ako s tyranom?
akurát to bude rok čo som riešila podobný vzťah na začiatku všetko krásne chalan pozorný milý okamžite som sa zamilovala potom postupne mi ukazoval svoju pravú tvár neznesiteľného zlého človeka. Poradím ti jediné uteč od neho čo najskôr zničí ti život.Nezachraňuj tento ,,vzťah,, prebolí to ver mi.
keby sa tako ku mne chlap spraval tak by som sa zbalila a odisla od neho co najdalej