Ahojte,
Som s priatelom viac ako 4 roky prvy rok bol super bol mily pozorny. Akonahle sme sa zacali viac spoznavat a boli sme si viac blizky zacal jeden z mojih najhorsich mocnyh mori najprv to zacalo nadavkami a urazkami na miju osobu neskor to preslo do pluvanci podvadzani a az o niecco neskor sa to vyhrotilo do bitiek. Milujem ho planujeme spolocne odist nehcem ho stratit ale ja uz neviem co mam dalej robit. Som uz zufala dakujem za kazdu radu.
Bitie a ponizovanie
Ako ti išla v škole na telesnej disciplína cezpoľný beh? :) Tvoj telocvikár už v tom čase vedel, čo je pre praktický život potrebné. :) Tak teda upaľuj do neho čo najďalej a na konci trate požiadaj nejakého cvokára, nech ti dá elektrošok, to akože na zabudnutie, kadiaľ vedie cesta späť :)
Anka, ty si dusevna mrzacka, naozaj mi je ta luto a zrejme potrebujes v prvom rade odbornu pomoc ako nejake rady na fore, inak sa z toho nevyhrabes....
Vy mate vymyte mozgi poniektore? Toto je pre teba laska? Co bude ak pride na svet babo? Pocuvas sa ty vobec?
Ako vobec takuto osobu mozes milovať. Bud fičíc na pervitine alebo ozaj neviem.
Normalna zena by si zbalila kufre a utiekla xy kilometrov od neho a hladala ozajstne stastie...och
Kúp frajerovy zapalovač navrhni mu nech ťa páli bude sa ti to lúbiť viac ako bitka. Len si ho udrž tvoríte perspektívny pár.
neviem na co sem pises..ak niesi na hlavu tak je ti jasne ze mas utekat co najdalej ak to robi castejsie-kazdy mesiac tak sa to urcite nezmeni...
Utekaj co najrychlejsie od neho...snad by su nechcela dieta s takym clovekom...uz teraz je viac ako iste,ze by ste trpeli vsetci...hlavne deti..a prepac,tvojou vinou,nakolko sa teraz javi ako...,,hovado"