Ahojte,potrebovala by som poradit.Kozna ma odporucila so znamienkom na chirurgiu, ze sa jej nezda..Ale na chirurgii mi povedali aby som s tym pockala, ze to podla nich nevyzera nejako zle..Chcela by som sa obratit na tretieho odbornika lebo mam z toho obavy.Neviete mi poradit dobreho kozneho a tiez aj kozneho chirurga?Som zo Ziliny..Diky moc za kazdu radu..
odstranenie znamienka?poznate dobreho kozneho?
ja som bola tiez v novamede,tj BB,sukromna klinika,neplatila som,tiez som mala doporucenie.caka sa cca 3mesiace,robi sa to zvacsa v zime,jazvicka sa nema pol roka opalovat.robili mi to na tvari,a nemam problem./par rokov dozadu/
co sa tyka tej ceny kedze som mala odporucanie od koznej tak som zaplatila za 3 znamienka len 500sk
a este nieco, no teraz neni moc fakt dobre obdobie na odstranenie takychto znamienok, nemalo by sa to vystavovat prudkemu svetlu a zasa v lete sa aj clovek moc poti, ale ked je to kriticke tak si to chod odstranit teraz, ak nie tak pockaj do jesene, vtedy uz bude lepsie pocasie
ja som z Prievidze ale na vybratie znamienka som isla do Banskej Bystrice - tam je specialna klinika myslim ze sa to vola Novamed (a aj personal sa spraval ku mne super) a tam to robia velmi dobre nezostala mi ani jazva, sestra bola u nas na chirurgii a ma na chrbte skaredu jazvu
Ja ti poradim MUDr.Kernu z fakultnej nemocnice v Martine.Ja som bola u nej uz 3x a vyberala mi znamienka,zakazdym vyborne.
A to čo je dobrý kožiar? Mne povedali že mám bradavicu ktoru som si uterákom zatrhla a vytvoril sa infekt musela von. Po histologi mi povedali že to bolo znamienko.
potrebovala by som hlavne zistit ci je v za nejaky super kozny..:(
500 korun ale to nejde o odporucanie koznej zavisi od velkosti sa mi zda do 10 alebo 15 cm je to 500,-- a aj je vacsie tak 1000,--
a kolko stoji odstranenie znamienka ked mam odporucanie od koznej?
ak nezozenies mozem ti dat jednu tubu mam 2 len horsie je ze si z daleka hih