Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Solárko (stačí to?)

Príspevok v téme: Solárko (stačí to?)
Luscka

Ahojte, tie ktoré chodíte do solárka vedeli by ste mi pomôcť? Mám bledšiu pleť na slnku sa opálim no trvá to.Opálená bývam až začiatkom augusta aj to dosť často musím bývať na slnku.Kedže ideme na dovolenku o 2týždne a ja sa tam nechcem spáliť..Rozmýšlala som solárkom.Lenže tak mi to vychádza že by som tam mohla isť dokopy 6krát a na slnko vtedy nemožem chodiť vôbec.Tak za tých 6x bude vidno aspoň nejaký rozdiel? aspoň taký nádych do hneda? Teraz som dosť biela.ale nie úplne ..pýtam sa preto lebo v solárku som ešte nikdy nebola lebo doteraz sme na dovolenky chodili v auguste a to som uz bola hnedá. Tak stačí 6x?? A mám v pláne isť 1x 3min... 2x 4 min..3x 5min..4x 7min ..5x 7min..6x 8 ..

Luscka

Aj mne ide len o to aby som nebola ako stena.Stačí mi len taký základ mať. 7minut? to nieje vela? Mne vraveli že na začiatok stačia 3minuty

celebrita facebooková

Ja chodím do solárka iba cez leto. Robota..., nie je čas vylihovať na kúpku a počas chodenia po meste sa neopálim. Idem vždy na 10 minút, snažím sa 2x do týždňa. Celkove 6x za mesiac, lebo cez krámy nechodím. Mne to takto stačí. Ale nejedná sa mi o to, aby som bola nejako výrazne tmavá. Ide mi len o to, aby som nebola úplne najbledšia na ulici. Toto mi ten účel splní. Začínam s tým vždy na začiatku júna a končím na konci augusta. Na tvojom mieste by som išla 6x. 3x prvý týždeň a 3x druhý. Vždy na 10 minút. Alebo prvá návšteva 7 minút a ostatné 10.