A vy dievčatá a ženušky máte tento problém?

Príspevok v téme: A vy dievčatá a ženušky máte tento problém?
osamelo sama

Nemám s kým von. Keď aj zorganizujem niečo vždy to povolané osoby dovtedy zrušia buď im niečo je, nemajú chuť, nechce sa im alebo majú niečo iné. Či už je to pozvanie na opekačku, kúpalisko, túru či menší výlet, kino, koncert alebo nejaké podujatie u nás v meste, pozvanie na kávu no ešte tú kávu skôr príjmu lebo ju platím ja.
Čo som si všimla, muži tento problém nemajú, zorganizujú cykloturistiku, výlet, proste hocičo aj posedenie pri pive a idú. Žiadné výhovorky a idú. A baby? Stále sa len vyhovárajú prečo nemôžu ísť. Už ma to nebaví. Buď majú krámy a je im zle, alebo majú návštevu rodinnú, alebo sú choré alebo nemajú chuť. A tak sedím ako aj teraz sama doma a nudím sa. Aj tých pár báb čo s nimi dobre vychádzam nestoja za veľa. Na škole nebol problém, stále sme niekam vyrazili a teraz? Tie dobré parťáčky odišli do sveta a neochotné sú tu. A nehovorím o kolegyniach v práci. Majú deti a manželov, alebo sú staré a majú iné záujmy či nemajú chuť. Ponáhľajú sa domov, na autobus, po decká a pod.
No niet s kým. Mňa to už nebaví. Človek by aj niekam šiel a nemá s kým. Samej chodiť je odveci. Už ma nebaví taký život. A tak sedím doma a je mi na prd.

osamelo sama

Zdravím spolutrpitelia, vidím že niesom v tom sama. Toto závidím chlapom že oni hodia reč a vyrazia a baby? Tie budú nad všetkým premýšľať prečo hej a prečo nie. Ako som písala na strednej nebol problém niekam vyraziť aj dnešným stredoškoláčkam závidím ako sa zoberú tri päť a idú ale tie staršie nad 20 majú problém.

celebrita facebooková

Zdradca, pekne si to napísal, v tvojich slovách je veľký kus pravdy, to uznám, pokiaľ by sme brali do úvahy iba ženy túžiace po vzťahu. Ale nie každá žena túži po vzťahu a po sexe. Sú aj také, ktoré cítia, že osud si praje, aby si nikdy nezaložili rodinu, aby nikdy nemali sex so žiadnym mužom a aby zostali samé. Nemusíme rozoberať, prečo. Dôvody môžu byť rôzne. A tam už by kecačky a kávičky padli vhod. Osobne si viac vážim baby, ktoré povedia narovinu, že na tú kávu nejdú, než také, ktoré sľúbia a nedodržia. Ale čo ma je po nich... Na dnešný večer, myslím si, máme plán už všetci: TELKA, CHIPSY A FUTBAL :) :) :) :) :) Hurá, o 18:00 nás čaká osemfinále ME: Slovensko - Nemecko. Strašne sa teším :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Fujtajbl

Len pekne sed doma a nevypisuj tu sprostosti, lebo to nikoho nezaujima. Akurat sa tu nalepia na teba uchylkovia, ktorych sa uz nezbavis hehe

priatel55

Tiez som poznal takychto ludi. Stale mali vraj nieco dolezitejsie aby sa so mnou stretli alebo niekam vybehli. A to hovorim aj o chlapoch a aj zenach. To bolo este ked som bol na skole ako bezny student.

Potom som zacal pracovat, zacalo sa mi darit a vdaka praci som si urobil dobre spolocenske postavenie. A zrazu ti, co stale nemali cas a vsetko ostatne im bolo dolezitejsie, sa mi sami zacali ozyvat. Vidite tu falos? Ked ste obycajny student, kazdy na vas kasle. Ked ste niekto, kazdy chce byt s vami v spolocnosti.

Nastastie, ja nezabudam, takze som si to pekne preriedil a tych falosnych pseudokamaratov pekne ignorujem a teraz sa im vyhovaram ja, ze nemam cas a mam ine povinnosti. A bavim sa len s tymi s ktorymi to za nieco stoji a mame si fakt co povedat :-)

lukeskaa

áno úplne súhlasím! a je to preto lebo muži neriešia muži žiju.Žena má na krku varenie,pranie ,babku decká atd :D a potom že nič nestíhame :) Mali by sme si viac užívat a menej riešiť :)

zdradca

Ziadna z Vas nemusi sediet doma. Treba si najst dozreteho partnera.
nie tych nedozretych mladych muzov co riesia na stretkach blbosti.
normalny dozrety muz nenecha zenu sediet doma,naopak snazi sa jej vytvorit program aby boli co najviac spolu.
a ze s toho moze casom vzniknut aj vaznejsi vztah. Kocky ved o to vam ide. Mat toho svojho a kaslat na sproste kamosky kolegyne,ci nie je tak?
pozrite na svoje konicky a co vas bavi, a podobne naladeneho si hladajte partnera nech sa viete doplnat. Tak zdvihnite tie svoje pekne ritulky a podme von. Mozno prave dnes stretnete niekoho co vam spravi den krajsim,a mozno aj zivot. Amor nikdy nespi.
good luck

celebrita facebooková

Tiež to tak občas cítim. Čo sa tohto týka, sú lepšie a horšie obdobia. Ale úplne naj, naj :) je, keď sa dotyčná osoba ozve, len keď niečo odo mňa potrebuje, ináč som jej ukradnutá. Z mojej strany vyjde iniciatíva a ... druhá strana nič. Sľúbiť a nedodržať. Never tomu, že ich naozaj bolí hlava, že majú naozaj práve teraz krámy, rodinné stretko... to sú len blbé výhovorky. Nestoja o komnuikáciu s tebou a o tvoju spoločnosť, taká je pravda a s takými, čo sa viackrát takto vyhovoria, sa neoplatí strácať čas. Ja som mala napríklad kamošku, ktorá bola ochotná fakt len na tú kávu ísť, aj to som musela sľúbiť, že zaplatím. A vždy to malo rovnaký priebeh. Stretli sme sa v cukrárni, neubehlo 12 minút a ona pozrela na hodinky, že už musí ísť, lebo mama ju čaká. Sprostejšiu výhovorku nemohla vymyslieť :) :) :) Ešte aj tých 12 minút ťukala do mobilu, slovo neprehovorila a tvárila sa, že som vzduch. To si radšej za 2 € kúpim balík mletej kávy a vydrží mi na dva mesiace, vypijem si ju doma a budem sa pri nej rozprávať sama so sebou :) čo sa mi zdá rozumnejšie :) keď už sa mám cítiť sama, no :) Včera som sa bola napríklad pol dňa bicyklovať sama. A urobila som zopár celkom vydarených fotiek peknej prírody. Tak bicyklovanie a fotografovanie je moje nové hobby :), aspoň kým to počasie dovolí, ale však nejako sa zamestnať musím, čistá nuda ozaj. Keby som si chcela zabiť rodičov, tak by som sa priznala, že som si kúpila za 600 € foťák a hneď by zomreli na infarkt. Ale nezabijem ich, radšej ich oklamem... nech žijú ďalej :) Ja by som s tebou aj išla von, ale... ozvi sa, keď sa presťahuješ do okresu Klagenfurt :):):)

Jkf

Ahoj. Ano,tiez to takto isto vnimam. O to viac,ze zijem mimo rodiska,kde ostala moja rodina,priatelia,znamy. Mam tu prispevok,ak si to precitas,pochopis,ze je to o tom istom,co pises aj ty. Zeny nemali zaujem. Muzi pravy opak. Lenze tam je to riziko,ze mnohi chcu viac,nez len kamaratstvo a spolu travit cas,podnikat akcie.

www.zdravie.sk