Prosím nevedel by mi niekto pordiť ako zabudnúť na jedn môj sen. Je to úplne nereálne a keď to len trochu spomeniem pred rodičmi čakám iba kritiku a narážky. Ďakujem
Chcem zabudnúť
mam56
aj ja som ako dieta zavidela kamaratom z baraku,ze maju kriedy a kreslia s nimi po zemi.Ja som si kradla kriedy v triede.Teraz uz nebohy spoluziak ma nabonzoval a tak prisla ucitelka ku nam domov.Mala som doma peklo.Ta hanba.Ale...ten pocit,ked som s deckami mohla aj ja malovat aspon chvilku...
tym netvrdim,ze treba kradnut,ale robit vsetko preto,aby sa sen splnil.Nie sa snazit nan zabudnut.Sny sa maju plnit.Nehovor nimomu nic,ako pise celebrita.Ked ta v tom nemaju podporit,tak nemusia nic vediet.A snivaj sama a premyslaj ako si ho splnit.
Ja som tiež chcel mať bike, keď som bol malý, ale nemali sme peniaze a bol som vedený k viere. Tak potom som to spravil tak, že som si jeden ukradol a večer som sa stále modlieval modlitbu ľútosti.
Na sny sa nemá zabúdať, na sny sa má myslieť a veriť, že sa raz stanú skutočnosťou. Nespomínať pred všelikým, kto pre naše sny nemá pochopenie. Naši sú tiež takí. Kedykoľvek som ako dieťa niečo chcela, dostalo sa mi len posmeškov, že však to sa mi aj tak nepodarí dosiahnuť. Napríklad som túžila mať bicykel. A mama, že na bicykel aj tak nikdy nenašetrím. Bola som tretiačka na ZŠ, keď som si kúpila prvý. Babičky nezabudli, čo sa patrí urobiť na prvé sväté prijímanie, otvorili peňaženky a bolo, zrazu som bola bohatá :)... a šup s peniazmi do bicyklového obchodu :)