Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam 19 a strašné problémy s pankreasom poradte čo mám jesť:(

Príspevok v téme: Mam 19 a strašné problémy s pankreasom poradte čo mám jesť:(
Dara55

Ahojte chcela by som sa vas opýtať či s tým nemáte niekto skúsenosti mala som helicobaktera ale už asi viac ako pred rokom a pol po liečbe mi bolo už fajn ale znovu mam podobne bolesti ako pri helicobakterovi k lekrovy už isť nechcem bola som na gastro a viac sa nato neodvážim ísť NIKDY (neodssudzujte ma zato jedna z najhorších skusenosti v živote!!!!!) dokonca by som povedala že bolesti su ešte horšie mam po určitych jedlach uplne tazky pocit na pankrac. nutkanie na vracanie a nevojde do mn nič až pokiaľ neodíde tie priznaky sa nenajem a jem vsetko za radom aj ked o urcitych veciah viem že mi robia problem napr. spražene maslo je pre mna strašnééé aj ked ho milujem kavu tak isto no ked vypijem je to asi najhoršie neviem chce sa mi vracat vkuse hnacky obleje ma horucka dookola zimnica studeny pot ale po niekolkych hodinach to prejde z mlieka mi je strasne zle celkovo mám aj problem s tvarou mam akne a viem že vela sa vravi aj otom že ked clovek ma chory zaludok odraza sa to na koži akurat som zmaturovla a aj ked velmi nechcem ale rodicia ma nutia ist na vysoku skolu radsej som chcela zacat podnikat lebo mam plany a aj vydavat som sa chcela som s priatelom 5 rokov a som nato pripravena ale pre skolu musim vsetko nechat a ist za tym čo chcu rodicia nechcem ich sklamat svadba sa odložila a ja mam z chodenia na vysku nenormalne stresy ked si nato spomeniem prejde ma aj chut na jedlo fakt mi je z toho zle len trpnem preto celkovo som skolu zvladala fajn ale nechcem už ííst zijem v neskutočnom strese moja stara mama ma neznaša mam znej strach ničí mi život nadava mi že som suka pred malym bratom ... neznasa mojho priatela ktory tu chodi stale pomahat k nam nikto jej nic zle nerobi mama pracuje v zahranici a stale mi vravi ze to musim vydrzat..:( najradsej by som odisla ale som krestanka a k priatelovi byvat npojdem az po svadbe moje gusto...a aj keby u priatela by sme byvat nemohli tiez to nema lahke akurat co sa mi dobre podarilo je žo som konecne pribla ani sama neviem ako z 46 kg na 58 ani neviem či je to ok lebo to bolo pribratie v priebehu 3 mesiacov viem že som tu napisala vsetko ale preto som to zaradila do tejto kategorie mam tatu ale on vkuse pracuje o vsetko sa stram ja este mam aj 2 surodencov starsi mladsi...poradte mi aj s jedalnickom aky zvolit aj k zivotu :(