Mam 34 rokov a za sebou rozchod. A v poslednych dnoch rozmyslam, ako sa clovek v dnesnej dobe vlastne zoznamuje. Zaujimalo by ma ako ste sa vy zoznamili so svojimi frajermi - manzelmi. Dakujem
Rozchod v 34 rokoch
celebrita facebookova to nemohla lepsie napisat presne aj ja som sa zoznamila v novej robote s mojim dnes uz manzelom a hned sme vedeli ze mame oci len jeden pre druheho :)))))
Nehádzala by som flintu do žita iba kvôli veku. Pravdaže sa dá nájsť a výhodou hľadania si partnera v takomto veku je to, že žena pravdepodobne na základe sklamaní z predchádzajúcich vzťahov, ale aj veku a tomu primeranému rozumu už vie, čo presne chce a to aj hľadá. Napríklad nafúkaný a namyslený macher, najkrajší z celého sídliska, ktorý už pretiahol všetky, môže zaujať akurát tak 15-ročnú, ktorej jedinou túžbou je prechádzať sa po meste s výstavným ko...(hútom) a tešiť sa, ako jej všetky baby v meste závidia pekného chlapca. Ale nie 34-ročnú, lebo tá vie, že taký by ju len podvádzal a vyvyšoval by sa nad ňu a neustále by jej dával najavo, že môže mať hociktorú, na ktorú prstom ukáže. Preto krása nehrá v takomto veku tú najdôležitejšiu rolu, ale všíma si iné hodnoty. A vie aj to, že najlepší vzťah je vzťah založený na rovnocennosti a na vzájomnej úcte a ochote robiť komromisy. Niečo ako vrana k vrane sadá. Jednou z najideálnejších možností je práve nájsť si muža v práci. Tam ho má žena možnosť vidieť, či je napríklad svedomitý a zodpovedný, čo sa týka plnenia si pracovných povinností, či je nápomocný a ak áno, pravdepodobne bude taký aj doma pri plnení si svojich otcovských a iných domácich povinností. V zmiešanom kolektíve vidí aj to, či sa obzerá za každou sukňou, či flirtuje očami s inými kolegyňami, alebo či má oči len pre jedinú - pre ňu. Vidí, ako reaguje na záťažové a stresové situácie, či je napríklad silno agresívny nervák, ktorý div, že dvere nerozkope, alebo či si dokáže zachovať chladnú hlavu a schopnosť racionálne uvažovať aj v strese a vo vypätých situáciách. Lebo agresívny typ nie je zrovna to najlepšie pre založenie si rodiny. A tak ďalej. Takže suma summárum, ja by som práve pracovisko označila za TOP1 miesto, kde si môže kočka svojho nápadníka pekne, krásne zmapovať a rozhodnúť sa, či dá šancu vzťahu s ním. Síce nie na všetkých pracoviskách sú zmiešané veľké kolektívy, kde sa dá nájsť "ON", ale je tu ešte kopa ďalších možností.
1.) Stačí si kúpiť psa a zrazu poznáš všetkých psíčkarov z celého mesta :) Že by pre teba tvoj havino vyňuchal toho pravého?
2.) Kto športuje, nič nepokazí. Vo fitku je sympatických mužov celá kopa.
3.) Iné športoviská a miesta. Ešte sú tu kone, lezecké haly, tanečné školy -> kurzy tancov pre dospelých, golf, pre odvážne a dobre vyvinuté aj sauna, plavárne, rybárčenie, maratóny a iné bežecké súťaže, kde sa treba riadiť heslom, že nie je dôležité vyhrať, ale uloviť :) :) :) :) :)
4.) Jazykový kurz. Naozaj si tu niekto myslí, že single chlapa nad 30 ohúrila francúzština, obzvlášť keď má slušne platenú prácu v BA a do Francúzska sa ale ani len náhodou nechystá? Omyl! On si tam len prišiel zmapovať situáciu, čo sa kočiek týka a tiež by si už rád našiel tú pravú.
5.) Kresťanka môže skúsiť inzeráty v Katolíckych novinách, prihlásiť sa na púť, na duchovné cvičenia, a tak.
6.) Internetové zoznamky? Ako pre koho. Nie každý im holduje, ale dalo by sa spoznať dotyčného najskôr cez písanie, potom dať osobné stretko... Veď aj takto vznikli mnohé manželské páry.
7.) Spýtať sa známych, kamošiek, či niekoho poznajú. Niektorá by mohla mať napríklad šikovného nezadaného brata, bratanca, kamoša, suseda, a podobne.
8.) Neignorovať stretávky, ale určite ísť, veď spolužiaci tiež už majú pubertu dávno za sebou a rozum nie detský, ale už dospelý.
9.) Na rodinných oslavách ako svadby mať oči a uši otvorené, aj tam sa dá spoznať všelikoho.
10.) Celkove byť komunikatívnejšia a nebáť sa osloviť aj cudzích. Napríklad v čakárni u lekára, u zubára, v supermarkete pred pokladňou, na dovolenkách napríklad v autobuse - samozrejme k tomu pridať milý a nevtieravý úsmev.
11.) Začať diaľkovo študovať druhú vysokú :) :) :D :D Ale nie ošetrovateľstvo, preboha, lebo tam sú samé mníšky a žiadni chlapi :D :D :D :D :D :D :D niečo ako ekonómiu, informatiku, technické smery :) no pre ženskú logiku by bola najprijateľnejšia tá ekonómia :D
Ĺudia sa dajú spoznať určite všade, môj krstný spoznal napr. svoju vyvolenú na svadbe kamaráta a boli približne v tomto veku. Tiež udržuj kontakty so známymi a možno ti pomôžu. Prípadne môžeš spoznať aj na iných miestach, ako kúpaliská, kluby, nejaké iné koníčky, kurzy....
vobec nieje pravda ze si tazko najde niekoho ja som si tiez nasla tu pravu lasku v tomto veku a mame spolu dieta
Lana...co trepes za hovadiny...v kazdom veku sa da najst partnera..aj v 60tich..nedehonestuj taky vek lebo 34je mlady vek..este moze mat chlapov kolko chce
V 34 rokoch si už ťažko niekoho nájdeš, lebo muži 35+ chcú len mladé baby okolo 20tky...tak veľa šťastia pri hľadaní
ahoj ja som mala od 25tky dlhorocny vztah ktory sa rozpadol a az v 34ke som nasla svoju pravu lasku spoznala som ho v praci a v aprili sa nam narodil syncek a nelutujem ani ze som mala dieta takto neskorsie ale s tym pravym proste verim tomu ze vsetko je tak ako ma byt a tak to bude aj u teba