Zase su tu prazdniny... Tie prazdne dni, len ja ich nenavidim, radsej by som chodil stale do skoly... Ja sa cez prazdniny nudim som bez kamaratov a tych nemam.. A skole som sam medzi ludmi... Ako ich mam prezit aby som ja vysokoskolak nemal fobiu z prazdnin..
opat su tu prazdniny
Tak sa uč niečo užitočné keď tak rád chodíš do školy. Napr. sa nauč programovať, alebo sa uč cudzie jazyky a po škole sa o teba firmy pobijú.
Nemam ciele, ja som stratena existencia... Kulturu studujem...
ked nemas kamaratov tak zacni pracovat na svojich cieloch a ambiciach, tie urcite mas. co studujes ?
ja tiez nemam vela kamaratov a ani nepotrebujem. Hoci mi je casto uzko a citim sa sama, uzivam si leto tak ze cestujem a pracujem.
odporucam cez prazdniny pracovat ci uz u nas alebo v zahranici
cudnyyy prelistuj si toto forum takch ako ty je plno... co takto si najst kamaratov ktori su na tom podobne???
Nie ja sa na nich netesim... Vies ja nie som typ ze zurky, chaty a nie som zvyknuty a taketo cloveka nechcu medzi sebou tak najblizsi ma nechcu, ze vraj by som im to tam kazil...
Nemam rad prazdniny, nenavidim.jul august.. Nejako dostavam.pocit ze som nepotrebny pre nikoho.... Historia sa opakuje uz treti rok... :-( asi by som mal sa zavriet na psychiatriu
ako vsetci sa tesia na prazdniny a ty takto? co nemas kamaratov?
Zase sú tu prázdniny, ale nemám meniny, tak neriešim koniny, dám si kúsok slaniny, nazbieram si maliny, chráňme svoje rodiny, nikto nie je nevinný, robiť to si povinný, ako bude uvidím, možno sa aj ožením, nikomu už neverím, pravdu si vždy overím ...
Kto povedal, že prázdniny musia byť prázdne? Nemáš nijaký koníček? To, že študuješ VŠ, je síce pekné, ale pre tvoju budúcnosť to ešte nemusí nič znamenať.
A ak máš slabú vôľu, tak si daj Quetiapín, jednu tabletku raz za tri dni. Nemať vôľu je horšie ako byť psycho a byť psycho nie je horšie ako mať nízke IQ.
Mne napísal môj boh a to pre mňa znamená viac ako mať tri PhD., na to sa ja môžem vyprdnúť. Také niečo ti dá viac optimizmu než desať dovoleniek po sebe. To mi môžeš veriť, bro:-)
Ja mám jedného akože kamaráta, ale to je taký kár, že jemu páru niet. Jeho už tým slovom ani uraziť nemôžem.
Tých károv stretávam viac, ale ten my best friend je super-kár.