Vysvetlite mi, prečo manželstvo po veľmi krátkej dobe skĺzne do roviny, kedy je to celé len o ženských potrebách. Mužských potrieb v manželstvo je veľmi málo a je pomerne ľahké ich naplniť. Je to škoda, pretože mužské potreby nie sú uspokojené, muž postupne prestane plniť ženské potreby, prestanú nežnosti, milé a pekné slová. V konečnom dôsledku škodujú na to obidvaja. Myslím si, že preto postupne vzniká nevera, odcudzenie, rozpad.
Keď chcem niečo dostávať tak musím aj dávať a nestačí dávať to čo chcem aby bolo dávané mne, ale dávať treba to, po čom túži ten druhý.
Pohľad ženy na manželstvo - plnenie milióna ženských potrieb
ale to nie je len o zenskych potrebach
adr1a. úplný súhlas, lepšie by som to nedokázala napísať...
zaujimave citanie :)
dom a strom cielom manzelstva je uzit si plno sexu aj ked sa cloveku vobec nechce...
Vsetko zavisi od konkretneho cloveka a je jedno, ci ide o zenu alebo o muza.
A este nieco. Clovek sa nemeni. Takze kto si ako ustelie tak sa bude mat. Co ste si vzali to mate)) Inak nechapem daktorych muzov) Vy sa tak nechate ako najvacsi idioti blbci oklamat a naletiet)) A potom sa stazujete ste sklamani rozcarovani, ako vychodisko zo 5raciek hladate bokovky milenky ai)) Vsak si zoberte atributy kriteria podla ktorych si vacsina muzov hlada baby zeny) a sme doma. Dobre rano stara mama))
kkkkkk 23.06.2016 09:51:36
Presne a vystizne povedane. Zeny by si to mali dat zaramovat.
hmmm asi som mimo,, ale pripada mi to ako recnicka otazka a tiez nieje nikde priamo "povedane" ci je tvoritel topicu muz/zena ;)-
ale to nie je pravidlom ze vzdy to tak je a ze to padne do roviny, treba len aby obidvaja vo vztahu vymyslali nieco nove a boli kreativny, aby zazivali nove zazitky a podobne veci
Cieľom manželstva nie je sex, ty hňup.