Nočné potenie, smrad po octe

Príspevok v téme: Nočné potenie, smrad po octe
JeMiToTrápne

dobrý večer mám 20 rokov, ja viem že je tu mnoho tém ohľadne nočného potenia, ale nenašla som nič o pote ktorý by smrdel octom.
Spávam odokrytá, iba v spodnom prádle, pri otvorenom okne, nie že by mi bolo teplo, ale je trápne zobudiť sa a mať mokré periny, oblečenie, vlasy, akoby po mne niekto hodil vedro s vodou, všetko by som mohla žmýkať. Neviem si predstaviť prečo môj nočný pot smrdí octom, možno je to smiešne ale ochutnala som ho a je slaný, nie kyslý. (predstava ochutnania, oblizla som si pokožku, nič viac, nič menej)
Nejem kyslé jedlá, alebo jedlá ktoré by zakysľovali.
Uvažovala som nad nejakou hormonálnou nerovnováhou, aj som pribrala za posledné týždne 10kg, no v rodine problémy so štítnou žľazou nemáme, ešte som sa dočítala o cukrovke ale tam by nemal byť octový smrad. ostáva rakovina, ale vo všeobecnosti sa cítim fajn, možno trošku unavená, ale fajn.
Máte s tým niekto skúsenosti? Možno som len paranoidná a nemala by som sa natoľko sledovať, ale poslednú dobu mi to robí dosť problémy.

Veľmi pekne Vám ďakujem za akýkoľvek komentár, radu atp.

JeMiToTrápne

Veľa vody pijem, ale nie žeby som bola nejak extra smädná, vypijem tal 2l čistej vody plus 0,5l zelenho čaju za deň. Moč farbu nezmenil, nepáchne no možno je trochu spenený ale to asi nie je nejaký príznak niečoho, alebo je? Neviem.
Na rakovinu nemyslím len som poznamenala čo doktor vravel ako možnosť ohľadne môjho celkového zdravotného stavu a rodinnej anamnézy.
Tak snáď to je len nejaká infekcia, no v krvy nič také nebolo za posledného pol roka.
Vďaka za príspevok :-)

klara343

Na margo cukrovky...ludia zvyknut pit velke kvanta vody a dych je citi za acetonom. Nepocula som nikdy spojitost cukrovky a potenia.
Najskor je to nejaka prekonana infekcia a teda preto to potenie..a celkova unava .
Este by som mozno sledovala zafarbenie resp. Zapach mocu to vie vela napovedat.
A rakovinu prosim ta ani nedrz v hlave

JeMiToTrápne

Vdpaka za reakciu, bola som dnes u doktora, poslal ma na rtg pľúc. Dal mi pár tipov príklad tuberkulóza, štitna žľaza, cukrovka, rakovina. Na všetky vyšetrenia postupne idem. Začínam rtg hrudnika a podľa výsledkov ďalej. Ale ja pochybujem o všetkom tomto. Aj keď, o tuberkuloze si myslia už od mojich 10 rokov že ju mám, následne to vyvracajú. Cukrovka a rakovina v rodine bola ale snáď to bude nejaký infekt alebo niečo také. Krv mam v norme..

netreba

To potenie môže byť okrem iného aj z neliečenej infekcie, ale keďže si aj bezdôvodne nabrala na váhe, tak to bude pravdepodobne niečo s hormónmi. Zabehni k obvodnej, lebo bez vyšetrenia len hádať môžeme.