poradte pls. neviem ako to riesit

Príspevok v téme: poradte pls. neviem ako to riesit
atti

mam malicky problem.ked sa milujem so svojou cajou obvykle sa skoro spravim tak za 5-10min.ako by sa to dalo vyriesit.nepomoze mi ani ked myslim na hovadiny.a naopak nekedy to vpohode mozem robit hodiny a nic. jaaaj a ete jedna vec poradte mi prosim.caja dajak neviem preco ale nexce ziadnu predohru.hned xce aby som siel do nej a nevadi jej ci je vzrusena abo ne. pomozte mi prosiiiim

ZyxerkA

suhlasim s myshryzom. Sex z povinnosti je neprijatelnnny. Tvoja priatelka sa mozno hanbi, a nevie sa uvolnit, preto nechce nijaku predohru. Skus si dat na cas. priprav jej romanticky vecer, masaz, a skuste si urobit vecer bez sexu.. len petting. garantujem Ti, ze tymto sposobom dokazes ovladnut prichod Tvojej ejakulacie, a je mozne, ze pri pettingu dosiahne orgazmus aj Tvoja priatelka. ked budete zohrani, dostatocne uvolneni a pripraveni, skuste samotny pohlavny styk, ale s predohrou, pretoze ak zena nie je dostatocne vzrusena a vlhka, nie len ze nedosiahne orgazmus, ale sex pre nu moze byt aj bolestivy. dalsia vec- ak to robite bez prezervativu, Tvoj penis je citlivejsi, skus to robit s nim.. Mimochodom, priemerna dlzka suloze je 3 az 7 minut, takze teoreticky je to uplne normalne =;) ide len o prax. skuste sa len hrat, spoznavat svoje tela a erotogenne zony. garantujem obojstrannu spokojnost. ty sa naucis ovladat, a partnerka sa dostatocne uvolni

atti

to je vtom ze ona sa ani nespravi.a vtom mas asi pravdu ze ona to vo väcsine pripadov robi z povinnosti aby som nesiel za inou.to som si uz vsimol aj ja.aj som sa otom snou rozpraval,len to je vtom zle ze taka je tvrdohlava ze jej nijaku radu clovek nemoze dat

myshryz

Oki, tak po prve, nechapem, preco ti vadi, ze sa tak rychlo spravis, ved ak sa baba spravi skor ako ty, kde je problem. ak sa spravis skor, tak gynekologovia radia Mezicainovu masticku, porties si s nou zalud a trochu ti ho znecitlivie, takze budes pomalsi......a este nieco, je mi to cele cudne, akoby ste vy dvaja neboli zohraty par...prepac, mam dojem, akoby tvoja caja sexovala len z povinnosti....zeny to totiz ked nie su vzrusene, boli...takze neviem....pozoruj ju trochu alebo sa s nou porozpravaj....iba rada..