Mam 14 rokov a stale mam spotene ruky. Rano vstanem a mam ich mokre ako keby som si ich umyvala. Vecer si idem lahnut a mam ich taktiez mokre. Neviem uz, co mam s tym robit. Tak je to uz odvtedy, co som nastupila do 1. triedy.
S mamou som bola na odbere krvi a na vsetkych moznych vysetreniach. VSETKO V PORIADKU. Fajn. Tak sme isli za kineziologickou - povedala mi, ze je to psychika. Asi mesiac potom som skutocne makala - hovorila som si, ze moje ruky su absolutne zdrave a ze nie su mokre. Nie su mokre. Moje ruky su suche.. Moje ruky su stale suche...
Nepomohlo. Fajn, tak mi rodicia kupili kremy na spotene ruky. Vichy a este nejake. Nepomohli, ruky mam furt rovnako spotene.
Viem, ze exituju aj naliehavejsie problemy ako mam ja, ale skutocne ma to uz trapi, je to ponizujuce. Predstavte si, ze ste v mojom veku. Viete, ked raz budem mat chlapca a bude ma chciet drzat za ruky, neviem, co urobim. Ved to bude ultra ponizujuce!!! A v skole pri testoch mam hned cely papier mokry...
Prosim vas, poradte mi. Ja som uz skutocne zufala :(
SPOTENE RUKY :(
este aj tu
pozri aj tu sa to riesi
zda sa ze si skusila uz vsetko-bola si u lekarky,nakupila si si kremy....skus si na ne davat nieco take co brani poteniu
vela stastia