SPOTENE RUKY :(

Príspevok v téme: SPOTENE RUKY :(
bejby

Mam 14 rokov a stale mam spotene ruky. Rano vstanem a mam ich mokre ako keby som si ich umyvala. Vecer si idem lahnut a mam ich taktiez mokre. Neviem uz, co mam s tym robit. Tak je to uz odvtedy, co som nastupila do 1. triedy.
S mamou som bola na odbere krvi a na vsetkych moznych vysetreniach. VSETKO V PORIADKU. Fajn. Tak sme isli za kineziologickou - povedala mi, ze je to psychika. Asi mesiac potom som skutocne makala - hovorila som si, ze moje ruky su absolutne zdrave a ze nie su mokre. Nie su mokre. Moje ruky su suche.. Moje ruky su stale suche...
Nepomohlo. Fajn, tak mi rodicia kupili kremy na spotene ruky. Vichy a este nejake. Nepomohli, ruky mam furt rovnako spotene.
Viem, ze exituju aj naliehavejsie problemy ako mam ja, ale skutocne ma to uz trapi, je to ponizujuce. Predstavte si, ze ste v mojom veku. Viete, ked raz budem mat chlapca a bude ma chciet drzat za ruky, neviem, co urobim. Ved to bude ultra ponizujuce!!! A v skole pri testoch mam hned cely papier mokry...
Prosim vas, poradte mi. Ja som uz skutocne zufala :(

wink

Mám podobný problém, ale samozrejme nie až takýchto rozmerov...ale má to výhodu(alebo nyvýhodu?)...na ruku sa nedajú písať ťaháky. Ja to mám hlavne zo stresov, predpísomkou by som si mohla vyžmýkať ruky:)))

sju

bejby mne sa ruky potili takisto ako tebe-testy-mokrý papier,atď.je to psychický jav. prešlo mito samé.len sa neboj,i tebe to prejde.musiš mať len trpezlivosť a nehambiť sa za to,nestresovať.Kľud:-)

007

zda sa ze si skusila uz vsetko-bola si u lekarky,nakupila si si kremy....skus si na ne davat nieco take co brani poteniu
vela stastia