Vzťah snúbenca s mojou mamou

Príspevok v téme: Vzťah snúbenca s mojou mamou
Jarkaaaa

Ahoj,
trápi ma jeden dosť vážny problém a to moja mama a môj snúbenec, teda postoj mojej mamy k môjmu snúbencovi.
S priateľom som 4 roky, z toho 19 mesiacov sme zasnúbený. Svadbu neplánujeme, lebo ja ešte študujem na VŠ a dovtedy sa vydávať nechcem.
Môj snúbenec je zamestnaný, pracuje pri jednej firme, kde má dobrý plat, takže finančné problémy nemá a práve to je kameň úrazu.
Mne bežne pomáha s VŠ a s čím len môže, začal pomáhať aj mojej mame, ktorá má živnosť a dostala sa do finančných problémov. Párkrát jej zaplatil odvody, občas telefónny účet, viackrát ak prišiel k nám, tak naplnil totálne chladničku s mrazničkou.
Ja som vravela mame, že by sme mu mali aspoň časť peňazí vrátiť, ale prepočula to. Odo mňa peniaze neprijme. Moja mama, ale začala mať ešte väčšie oči a ak nám niečo doma chýba, tak mu to nenápadne hudie donekonečna, kým mu to nedôjde.
Okrem toho pracuje pre jednu poisťovaciu spoločnosť, čo nie je ružové a tá teta čo je s ňou v kancelárii ju vkuse hucká, že prečo jej nepomôže môj priateľ, lebo on by mohol. Uzatvára na seba, na dom a na všetko poistky, len aby niečo zarobila. Práce sa vzdať nechce, chýba jej 6 rokov do dôchodku.
Prosím vás čo s tým? Toto predsa takto nepôjde. Neviem si predstaviť, že ak sa aj vydám, budem vkuse živiť rodičov.
Otca mám, ale toho okrem piva nič nezaujíma. V každej práci vydrží asi tak 3 mesiace, robiť sa mu nechce, hoci je vyučený murár.

qadasdas

Načo tvoja mama robí keď je v mínuse? To jej rovno môže priateľ platiť dôchodkové do 1. piliera a dôchodok dostane. Je to malá suma.

celebrita facebooková

Messje. Krásne napísané, čistá pravda. Ešte: poisťovníctvo, dealerstvo a sieťový marketing všeobecne nie je zárobková činnosť, ale činnosť, ktorá dostáva človeka do stále väčšieho a väčšieho mínusu, ale dotyčnému //tvojej mame// na rôznych firemných akciách a školeniach vyššie postavení dealeri vymývajú mozog rečami o tom, ako keď oni začínali, tak za prvý a druhý a tretí mesiac nič nezarobili a ako sa im nedarilo a ako sa nechceli vzdať svojho cieľa a potom sa im finančne dariť začalo, vyskakujú na pódium a klamú, že zarábajú vysoké sumy, aby takto zlanárili iných, ktorí tomu uveria a potom z firmy nechcú odísť. Takzvaní noví, ešte nie dlho pracujúci dealeri a poisťováci, ktorým sa ešte nestihli otvoriť oči. Od toho vo fabrike za minimálku by bolo tvojej mame lepšie, ale aj v supermarkete za kasou, ale ona na to musí prísť sama. Je zmanipulovaná klamármi. Veľkými dealermi. Bolo by ju treba odmanipulovať a otvoriť jej oči, nech si hľadá normálnu robotu.

Messje

Pokial priatel nepochopi,ze tvoji rodicia ho len z vyuzivaju,prestala by som s nim domov chodit.Radsej by som sedela v parku na lavicke ako sa hanbila zato,ze si rodicia neuvedomuju,ze keby sa prestalo davat na alkohol,nebolo by treba pytat od neho.
Mama ked respektuje otcove pitie,nech si teda poradi.Je to ozaj hanba.
Proste ho prestan vodit domov.