Ahojte, mám 25 rokov a od mala sa u mňa objavujú chronické zápaly, začalo to chronickým zápalom bedrového kĺbu neskôr chronický zápal čriev, chronický zápal pľúc a teraz chronický zápal pankreasu.
Môže to spolu súvisieť? Ako sa tomu všetkému vyhnúť?
Som nefajčiarka, neužívam alkohol, športujem (vrámci možností), zdravo sa stravujem.
Neviem kde robím chybu. Je to genetika? Aj keď, v rodine zapaly neboli. Jedine otec zomrel na cukrovku (spojitosť s pankreasom).
Ak vie niekto niečo poradiť, prosím napíšte. ĎAkUJEM!
chronocké zápaly, co s tým?
jessie-z podstaty akupunktúry by malo ísť všetko
ja som pred rokom prekonala boreliozu a zapaly klbov nastupili po tom. bolo to hrozne lebo niektore klby ozaj boleli. zacala som rehabilitovat a cvicit uplne postupne s trenerkou a prekonala som sa kupila som si wobenzym. badam zlesenie a som rada ze nemusim jest tu kopu liekov co mi doktor predpisal..
ja som pred rokom prekonala boreliozu a zapaly klbov nastupili po tom. bolo to hrozne lebo niektore klby ozaj boleli. zacala som rehabilitovat a cvicit uplne postupne s trenerkou a prekonala som sa kupila som si wobenzym. badam zlesenie a som rada ze nemusim jest tu kopu liekov co mi doktor predpisal..
Mjanik... Existuje niečo na čo akupunktúra nepomože? Dávaš to snáď do každej témy. Neber to prosím ako urážku, len sa pýtam.
pravdepodobne ide o slabí imunitný systém-posilniť ho.Tým by tvoje problémy mali postupne zmiznúť.Tie ktoré ostanú postupne vyliečiť.Nemal by to byť problém-akupunktúra
Ahoj, vďaka za reakciu, pár odberov mi brali pred polrokom kvôli "zápalu pľúc" na nič sa neprišlo. Ale nikdy nehovor nikdy. Skusim sukromnú kliniku.ešte raz ďakujem :)
Možno by bolo dobré, keby ti zobrali krv na infekčné ochorenia, neviem, či ti to robili, lebo u dnešných lekárov človek nikdy nevie. Ja sám mám skúsenosti, ´´ja s tým nič nemám´´, toto mi povedal môj obvodný na môj problém. Takže tam by bolo najlepšie nejaké súkromné centrum, kde by sa ti venovali, ale ja by som určite dal skontrolovať všetky pliagy, ako sú borelióza, chlamýdie, mykoplazmy, EBV, CMV, prípadne aj ostatné veci, nejaký dôvod to musí mať.