Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevyznam sa v svojej orientacii

Príspevok v téme: nevyznam sa v svojej orientacii
ludmilkastachova

Ahojte vsetci. Pre niektorych to vyznie asi smiesne ale nevyznam sa v svojej orientacii. Mam priatela s ktorym zijem v spolocnej domacnosti a len nedavno som zistila ze ma vzrusuju lesbicky. Citala som o tom vela aj na forach a roznych diskusiach ibaze neviem si s tym pomoct. Jedneho dna mi v hlave skrslo ze si pozriem video ako prebieha sex medzi lesbickami ani neviem co ma to napadlo a na moje pocudovanie zacalo ma to vzrusovat dokonca na internetovej stranke badoo sa mam stretnut s jednou mladou babou ktora byva vo Viedni akurat ze neni lesbicka ale bisexualka. Poslala mi aj videa co chce so mnou robit i ked 3 videa su tam take ktore neviem ci to chcem skusit ale ona to ma zrejme rada. Bojim sa ci sa to nedozvie moj priatel ked sa s nou stretnem. Totiz ani naplanovat sa to neda kedze priatel momentalne nepracuje sem tam chodi vypomahat ked potrebuju ludia nieco v dome porobit inak je vacsinou doma. On totiz nevie ze ma zacali pritahovat zeny. Pacia sa mi chlapi a svojho partnera lubim a aj v posteli nam to klape akurat len teraz zauradovala moja tuzba skusit to so zenou. Myslite ze som aj ja bisexualka alebo je to len cisto o tuzbe vyskusat to. Co viete poradit. Dakujem.