pozicka pri zablokovani uctu na vlastné meno

Príspevok v téme: pozicka pri zablokovani uctu na vlastné meno
pozicka-pomoc

Dobry den. Potrebujem si vziat pozicku (som zamestnana) ale kazda spolocnost ma podmienku - mat ucet zalozeny na vlastne meno.
Ja ucet na meno nemam ani mat nemozem kvoly exekuciam. Ak by mi nejake peniaze na ucet prisli, ihned by boli stiahnute, Mam exekuciu na plat, pozicky mi schvalili, no ako pisem, podmienkou je spominany ucet na vlastne meno: Mozete mi niekto prosim poradit pozicku kde mi mozu peniaze pozicat inou formou ako na ucet ,napr. poukazkou ci v hotovosti alebo inak? Dakujem za odpovede.

Nikita111111

Pôžička sa v hotovosti podľa zákona vyplácať nemôže a aj poštovou poukážkou max. nejaké neseriózne nebankovky.
Inak, pokiaľ aj nabehnú peniaze na účet, exekúcia sa vyplatí a zvyšok Vám zostane a predsa bez exekúcie sa Vám bude ľahšie dýchať.
A inak.... Pokiaľ my všetci sme tu podľa Vás blbí, tak prečo chcete radu od blbých?!

pozicka-pomoc

pre blbcov co nevedia citat - nemam problem so schvalenim pozicky, daju mi ju bezproblemov
nj nejake tie pozdlznosti mensie mam, no a co ?? a kto nema????
otazka je, kam peniaze poslat, kedze je tam podmienka ucet na meno
a vas co sa pytate preco naco bla bla bla bla bla, vas je hovno do toho !!!! odpovedajte na otazke a nepokladajte otazky mne, mna to nezaujima!
kto ma k teme co povedat, napiste, ak nie radsej nepiste nic ! je to zrozumitelne napisane?

dalsi

Najlepsia rada, ktoru dostanes je - neber si pozicku.... A myslim to vazne.

Ak mas teraz exekucie, tak robis nieco zle a pozicka tvoj problem este len zvacsi.

Preco mas exekucie a naco chces pozicku ?

zadny stredopoliar

nnooo necakaj teraz odpoved napisal si vtedy ked vsetci co tomu rozumia su v praci...vecer sa ti urcite niekto ozve...

pozicka-pomoc

nooooo tak dakujeeeeeeem za vycerpavajuce odpovede ludia !!!!!!!

Viac sa tu riesite psie hovna a ine lepsie zavaznosti ako vidim.
Skoda sa tu pytat..