"Rozchod" s jeho rodičmi

Príspevok v téme: "Rozchod" s jeho rodičmi
malicka545

Ahojte.

Psychicky sa pripravujem na rozchod s dlhoročným priateľom (jednoducho už to neklape, sme skôr len kamaráti) a jedna z vecí, ktoré ma trápia je "rozlúčenie" sa s jeho rodičmi. Naozaj s nimi mám super vzťah a nerada by som to pokazila na koniec, no na druhú stranu viem, že rozchodom ublížim ich synovi, tak sa im nechcem vtierať.

Ako ste riešili podobnú situáciu vy?

Ďakujem za každú odpoveď

Bubliii

Tak ona ich musí poznať, že či sú to také chorobne naviazané typy. Dá sa ta aj tak urobiť, že sa s ním rozíde a potom sa niekedy zastaví u nich doma a všetko vysvetlí, aby bolo jasné, že za tým nie je nevera alebo ja neviem čo. Ale je to komplikovaná situácia. Ja som sem v podstate prispela preto, aby som dala najavo, že dá sa udržať vzťah s rodičmi bývalého aj po rozchode. Ale teraz keď to píšem, nie som si istá, či toto je práve to, čo zakladateľka chce.

0vecka

lenze bubli bola ta odkopnuta pritom zakladatelka bude odkopavacka...teda ta zla.. zalezi od povahy.. su rodicia ktori su zamilovani do svojich deti a nikdy nepripustia ze spravili nieco zle a taki mozu byt hnusni..

Bubliii

Ahoj, ja som toto riešila pár rokov dozadu, tiež ma bývalý odkopol, s jeho rodinou som vychádzala úplne že super, fakt druhá rodina. Od neho to bolo tak náhle, že som toto ani nemala čas riešiť. Zhodou okolností som sa stretla na ulici s jeho rodičmi asi rok po tom rozchode, boli na mňa absolútne zlatí, že ako sa mám, že ma dlho nevideli. Aj som potom u nich bola párkrát na káve. Dodnes neviem, čo im bývalý povedal, a či vôbec im to povedal, že sme sa rozišli, alebo si to proste domysleli podľa toho, že som tam prestala chodiť.
Pointa je, že aj keď sa bývalý zachoval ako debil, tak mi to nezničilo vzťah s nimi, čomu som veľmi rada, lebo sú to úžasní ľudia a nemôžu predsa za to, aký je ich syn "kvítko". Tak hádam ti to dopadne nejak podobne...

malicka545

Mne je to jasné, ale skôr neviem ako to ukončiť s nimi. Rozlúčiť sa/zmiznúť im z očí a zo života čím najskôr...
Nechcem im ani spôsobť zbytočnú bolesť, ale zasa nechcem, aby si o mne mysleli, že im nestojím ani za "zbohom"

Prezyvka055

Tak to mas jasne ze jeho rodicia budu stat pri nom. Ved by predsa nesli proti synovi kvoli nejakej cudzej osobe.