Ahojte:-) nieco som si nacitala na nete o technike konturovania.Ale nie so. si ista ci sa na to pouziva svetly a potom uplne tmavy makeup alebo sa nejedna o makeup ale o nejaky svtely/tmavy korektor ci puder/bronzer?Akymi kozmetickymi vyrobkami si konturujete tvar vy?Vdaka za kazdu radu
Cim konturujete tvar?
ja som si z ciny takuto paletu objednala cakam kym pride
Väčšina kozmetičiek, alebo aj báb, ktorým sa kozmetike viac venujú používajú na kontúrovanie tváre paletky, ktoré sú na to priamo určené. Napríklad ja na kontúrovanie používam Makeup Revolution Ultra Contour paletku prikladám aj obrázok ako vyzerá. Ale samozrejme, takýchto paletiek je veľmi veľa rôznych druhov či odtieňov, značiek atď. V drogériách som tieto paletky nikdy nevidela, ja som svoju objednávala z internetu, konkrétne -odkaz odstránený- odtiaľto. Takéto paletky ešte môžeš nájsť napríklad v špecializovaných kamenných obchodoch z kozmetikou len sa priprav, že ťa vyjdú o dosť drahsie ako keď objednávaš cez internet. Ak by si sa chcela pozrieť na to, ako sa s nimi pracuje, na youtube je kopa tutoriálov na to, alebo vygoogli články s názornými ukážkami, tiež ich je veľa :)
ahoj,
čo sa kontúrovania týka, dám si mejkap, potom som si kúpila v dm tyčinku na korekciu tváre /dvojfarebnú/ bledou časťou si prejdem pod oči, pod spodnú peru, vrch nosa, tmavou časťou lícne kosti, bočné strany nosy, potom to zaklepem, zaťupkám beauty blenderom, prepudrujem, a ešte mám taký setík z catrice na korigovanie, prejdem tmavou časťou pod lícne kosti, rozjasňovačom prejdem vrch nosa, nad hornú peru trochu, do kútika očí a okolo očí...proste, ja som sa veľa naučila z youtube, chce to hodiny a hodiny sledovania videí a budeš vidieť, ja som sa najviac naučila od youtuberky, ktorá sa volá lisa eldridge, je to profesionálna make up artistka, je veľmi prirodzená, skús ju kuknúť