Ahoj, potrebovala by som pomôcť ako sa zbaviť sociálnej fóbie bez psychológa... Nikdy som si nejako nechcela priznať, že mám problém ale posledný čas mám pocit, že sa to stále zhoršuje.
Keď som bola mladšia nemala som problém sa baviť s hocikým o hocičom ale potom sa mi život zmenil doslova zo dňa na deň. Odsťahovali sme sa od otca, nová škola, nový ľudia....po pár rokoch mi umrel otec a ja som sa do seba začala uzatvárať, mávala som depresie a nemám o tom komu povedať, viem, že moja mama by si zo mňa len robila srandu. V škole si zo mňa uťahujú, že nie som taká pekná a úžasná ako moja spolusediaca, smejú sa mi ako vyzerám a ja si potom pripadám ako tá najväčšia handra na svete. Bojím sa zoznamovania s novými ľuďmi, vždy keď sa mi niekto prihovorí zrýchly sa mi tep a neviem čo povedať. Vždy si tedy spomeniem na to, čo mi hovoria druhý a pripadám si škaredá, otrasná a s takou by sa nikto nechcel baviť...tak len odídem.
Už naozaj neviem čo so sebou robiť....
Sociálna fóbia
Ahoj kolko maš rokov?Rada by som sa zoznamila :)) a nejako ti stym pomohla...lebo viem aky je to pocit..mala by si o jednu uprimnu kamaratku viac :)