Ahojte tyka sa to zien ktore poznaju co je to mat tmavsie chlpky a celkovo rozsirene po tele. Ako riesite v lete brusko a chlpky na nom ked chcete ist do plaviek. Priznavam uz asi 2 roky som nebola medzi ludmi v plavkach hanbim sa kvoli chlpkom ktore nemam hrube ale su tmave a su naozaj asi vsade. Chcem len nejake povzbudenie ze v tom niesom sama dakujem vam :)
Brusko chlpky plavky
Lalatrala - mne ich praveze skoro vobec nevytiahne asi preto ze sa opalujem len trosku kedze nechodim na kupaliska ani nikde len na zahradu kde som sama raz mi vytiahlo na dovolenke ale len raz asi som sa viac opalovala a boli fakt vyrazne biele nebolo to bohvieco, ked mne to pride akoby ziadne ine zeny tam chlpky nemali len ja
Zdravy. Praveze pisala ze ich nema hrube ale tmave. Tam by jej to opticky pomohlo)
A vlastne ked ti vadi len to že su tmavé, tak slnko ich rýchlo vytiahne
Tiež to tak mám a nepride mi to nejaké strašné :) horšie je keď sa opálim a tie chlpky mi vytiahne až do biela, z nejakeho dovodu mi pridu blond chlpy fakt hnusné tak potom to oholím. Po holení tie chlpky nezhrubnu ani nezacnu rast tmavsie,ak si to niekto este stale mysli :P
Ak má blond chlýpky, tak ich na opálenej pokožke vidno.
Ked sa opalis nebudu ti tak svietit ako na bledej pokozke))
Holiaci strojček na vlasy ľahko odstráni aj chlpy, viem o čom hovorím. :-) Možno existujú aj iné strojčeky.
Hej rata sa to :D
Niektorým chlapom sa páčia chlpaté a fúzaté baby. povzbudil som ťa?