Sportova podprsenka - nevyhnutnost?

Príspevok v téme: Sportova podprsenka - nevyhnutnost?
lea123456

Ahojte! Chcem sa spytat, aky je vas nazor na nevyhnutnost nosenia sport. podprsenky. Ano, casto som citala, ze napr. pri behu by sa mala pouzivat, lebo sa narusia kolagenove vlakna a nemusim pisat, co sa stane s prsiami. Na druhej strane som citala, ze prave nenosenim podprsenky kolagenove vlakna "nezleniveju" a tie zeny maju pevnejsie prsia- samozrejme, jej nenosenie iba doma a nebol spominany sport. Moja otazka teda je, cvicenim kondicnych treningov doma pri malych prsiach a nenosenim tej podprdy, ci si mozem skor narobit neplechu alebo naopak, dakujem za nazory!

Ivana123456789

Ahoj.

Nevyhnutnost podprsenky pri cviceni by mala byt uz z dovodu, ze ked ti to tam lieta hore dole, tak je to dost nepohodlne a urcite to nniekedy musi aj boliet.

Informaciu ti dam z prvej ruky, pracovala som pre obchod, ktory sa specializuje na spravnu velkost podprsenky a predaval velkosti pre takmer kazdu zenu pod slnkom.

Specializovali sme sa aj na sportove podprsenky, ak sa ti bude dat, vygoogli si Panache Sports Bra 5021, to je jednoznacne jeden z najlepsich modelov na trhu a predavaju ju do vacsich velkosti kosikov.

Zakladnym problemom je fakt, ze 80% zien nosi zlu velkost podprsenky a pokial ma zena cokolvek vacsie ako B kosicek, tak je jednoznacne v zlej velkosti podprsenky a nebude zabezpecovat spravnu podporu pre prsia, co je velmi dolezite hlavne pri cviceni. Na internete je vela navodov ako si zmerat a zistit velkost podprsenky.