Ahojte! Chcem sa spytat, aky je vas nazor na nevyhnutnost nosenia sport. podprsenky. Ano, casto som citala, ze napr. pri behu by sa mala pouzivat, lebo sa narusia kolagenove vlakna a nemusim pisat, co sa stane s prsiami. Na druhej strane som citala, ze prave nenosenim podprsenky kolagenove vlakna "nezleniveju" a tie zeny maju pevnejsie prsia- samozrejme, jej nenosenie iba doma a nebol spominany sport. Moja otazka teda je, cvicenim kondicnych treningov doma pri malych prsiach a nenosenim tej podprdy, ci si mozem skor narobit neplechu alebo naopak, dakujem za nazory!
Sportova podprsenka - nevyhnutnost?
Ahoj.
Nevyhnutnost podprsenky pri cviceni by mala byt uz z dovodu, ze ked ti to tam lieta hore dole, tak je to dost nepohodlne a urcite to nniekedy musi aj boliet.
Informaciu ti dam z prvej ruky, pracovala som pre obchod, ktory sa specializuje na spravnu velkost podprsenky a predaval velkosti pre takmer kazdu zenu pod slnkom.
Specializovali sme sa aj na sportove podprsenky, ak sa ti bude dat, vygoogli si Panache Sports Bra 5021, to je jednoznacne jeden z najlepsich modelov na trhu a predavaju ju do vacsich velkosti kosikov.
Zakladnym problemom je fakt, ze 80% zien nosi zlu velkost podprsenky a pokial ma zena cokolvek vacsie ako B kosicek, tak je jednoznacne v zlej velkosti podprsenky a nebude zabezpecovat spravnu podporu pre prsia, co je velmi dolezite hlavne pri cviceni. Na internete je vela navodov ako si zmerat a zistit velkost podprsenky.