AHOJTE POTREBUJEM POMOCT SO ZAVEDENIM TAAMPONU!
som panna a prvy krat zavadzam tampon mam ten s aplikatorom ale ked ho rpilozim k posve tak ked sa ho snazim zaviest nestrcim si ho tam ani milimeter prosto neviem ale mam pocit ze ho tam neviem strcit pomozte mi prosiiiim!!!!
POMOC - RYCHLO!!!!
záleží aj od toho aku velkost tamponu máš. Ja už panna nie som a stále je to nepríjemný pocit ked si ho zavádzam ale ked je na správnom mieste tak ho už ani necítim.. treba si čupnut a nie postojačky a tampon tlačit nie smerom nahor ale do šikma a pritlač, najprv to bude trochu boliet ale ked sa dostane tam kde má ani nebudeš vediet že ho máš.
netlac ho smerom kolmo nahor ale mierne ku chrbtici
a nesmieš byť suchá..aj ja mám ten s aplikátorom a predtým sa mu sím vodou trochu dovnútra prstom navlhčiť
tiez som panna a prve zavadzanie ma bolelo ale neboj pojde to. a druha rada, tampony s aplikatorom su napip fakt...pozui obycajne, najlepsie su OB SILK TOUCH su take hladke & jemne a ide to dobre:)
ides sa kupat ,ze musis mat tampon?Alebo nejake sexi oblecenie?Skus sa uvolnit,prip tu nohu daj ako Ti poradili.Hlavne nebud krcovito stiahnuta,skusaj este.
Tinka musis ten tampon tlacit ukazovakom opatrne, knisavo a sikmo dozadu...ja neviem ako este poradit.
trošku si prštekom roztiahni koniec tampónu a zasúvaj ho pomaličky a knísavo..
ako skusam to ale uz som znicila 4 tampony a stale nic!!! prosti ked si ho tam chcem strcit a zatlacim proto nechce vojst!! pomoc prosim surne!!!!
jeej,no ako panna som si tampón nezavádzala,takže neviem aké to je,ale ja si jednu nohu vždy vyložím niekam a tak je to jednoduchšie,musíš sa uvolniť ako píše agina