Dobrý deň.
Mám 22 rokov, priateľ je o dva roky starší chodíme spolu rok a pol. Na začiatku bolo všetko super, no neskôr sa to pokazilo. Zistil, že som chodievala na diskotéky, zabávala sa, bavila sa s chalanmi a robila také hlúposti ako puberťáčka, ktorá sa potrebuje vyblázniť. Hrozne mu to vadilo, častokrát mal pre to nervy, kričal na mňa, nadával mi do k.., ale potom sme to vždy nejak ututlali jeho to prešlo a fungovali sme ďalej, takto sa to opakovávalo pravidelne, jeho chytili nervy a už to išlo. Pred ním som mala priateľa 3 mesiace a musela som mu do podrobna hovoriť čo sme spolu robili, kam sme chodili a podobne. A nie raz, väčšinou vždy keď mal nervy to začal rozoberať všetko. Nadával mi do p.,k.. rozprával ako som mu zničila život. Aj o tých diskotékach chcel do podrobna všetko, kde, ským.
Som naivná a stále som sa presviedčala a ešte stále sa presviedčam že sa to zmení, pretože vždy keď ho prejdú nervy je zas normálny, smejeme sa spolu, chodíme hocikam, proste normálny pekný vzťah. Ale on je nevyspytateľný, hocikedy naňho prídu nervy. Všetko dáva za vinu mne, že je to len kvôli mne, kvôli mojej minulosti, že si za to môžem všetko sama, neraz ma zbil, dostala som facky a podobne. Nemám už ani kamarátky, lebo kvôli nemu som sa ich vzdala. Vždy keď som s nimi bola vonku mi písal, že som p., a že to oni ma naviedli na zlé chodníčky a keby som ich nepoznala nerobila by som to čo som robila.Tento teror z jeho strany sa opakuje stále, mám ho veľmi rada a už neviem ako to skončiť. Aj som už chcela, tak sme sa stretli on bol zase normálny a ja som to nedokázala. Netuším ako ďalej, neviem čo by mi už otvorilo oči. Nikde nechodím, s nikým sa už nestretávam, nekontaktujem, ale jemu aj tak všetko vadí
Teror od priateľa
To on ta uraza za to co si robila ked ste sa este nepoznali?Ved si bola mladá zaba,to mame za sebou vsetky z veku 17-18.
Naozaj ti dobre radim,utec kym je cas.Tu nie je co riešiť
Messje asi som sa zle vyjadrila ale ja nikde nechodím, chodila som keď som mala 17-18 rokov, a keď som s ním za ten rok a pol som nikde s nikým nebola s nikým sa nestretám, ani kamarátky nemám
No dievca zlate,tu ste vinni obaja.Ty sa asi spravas nadmieru akoby sa mala spravat baba v tvojom veku a on je psychopat,od ktoreho by si mala okamzite odist.Nikto nema pravo na teba polozit ruku.Chlap je nato aby zenu lubil a nie ju fyzicky tyral.Ty by si mala mozno trosku zjemnit koketovanim s cudximi chlapmi ked mas vztah.To ale nemeni nic na tom,ze mas z tohto vztahu okamzite vycúvať Pokial nechces raz skoncit so zdratovanou sankou alebo na vozicku. Nemas k tomu daleko.Je to psychopat a s tym ta nic dobre nečaká