Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Laska z tanca

Príspevok v téme: Laska z tanca
dodes 144

Som s priateľkou 2,5 roka.v poslednom obdoby som mal finančné problemi a chvilu skoro všetko tahala sama.ale vždy som sa jej snažil všetko vrátiť.pracujem v 2robotach aby som všetko zvladal ale aj tak nevida niekedy.ona to brala s nadhladom.pred dvomi mesiacmi začala chodiť na tanecnu,kde ma svojho tanecneho partnera.najprv mi povedala že ma opusta koly mojim problémom,no potom som žne vypacil,že tej jej tanečník ju pri tanci pritahuje,ale keď snim nieje tak ani na neho nemyslí.že ona by ho nikdy nechcela.ale že tanec a partia jej pomocou nadobudnúť sebavedomie a preto ma chce nehat.ja ju ešte prosikam aby sme boli spolu a šli o dva mesiece spolu na dovolenku.moja otázka je.mam za ňu bojovať?doma sa jej nesmiem ani chytať nič,ale môžem snou bývať....to je jak keď vám skape pes,ale vám povedia,že sa snim môžete ešte hrať.ešte snou chcem ist na parovu terapiu,ak bude chcet,neneni som dokonalý ale viem že ju chcem a inú nehladam.

0vecka

Moja rada alebo aj neprejde... ale imho to teraz nema zmysel moc tlacit na pilu ale radsej ju nechat ujst... este som nepocul o tom ze by na taketo naliehanie niekto zmenil nazor

Moja rada

Ahoj. Ja by som sa na tvojom mieste s ňou rozišiel. Asi je zaľúbená do neho, ale ju to prejde a potom uvidí akú chybu urobila.