Dost zvláštny pocit

Príspevok v téme: Dost zvláštny pocit
_MimiK_

Zdravím
Pred polrokom som prakticky zo sekundy na sekundu dostal taky dost zvláštny pocit..cítim sa ako by som nebol sučasťou tohto sveta, som dost uzavretý, akýkolvek podnet a reakcia "zvonku"(vyvolanie učitelkou, niekedy monológ niekoho iného kumne, volá ma niekto) je premna často až šokujúca nakolko sa skutočne cítim duševne oddelene od tohto sveta..akkby som sa na svet díval cez obrazovku a často ani nechápem ako ovládam svoje telo..už v ten deň som mal taky blbý pocit, všetko som robil (aj premýšlal)nešikovne, ako "retard" a ten pocit som dostal až ku večeru..odvtedy ten pocit neustál, ale mal som niekedy(hlavne po fizyckej aktivite) pocit že ustáva no ptm sa to ešte zhoršilo a bol som zase späť..postupne pribúdali aj ďalšie priblémy ako už pár mesiacov ťažkosti s rečou(preklepy, ťažkosti so zrozumitelnou rečou, koktanie, dlhý výber vhodných slov), s motorikou, zárazy myslenia, podráždenosť...
V poslednej dobe už aj bolesti hlavy, vychádzajúce vcsinou zozadu zpoza pravého ucha, občas akýsi tlak alebo napátie v hlave, krátky čas aj opakovaná husia koža len na pravej časti hlavy, poruchy pamäte, malé výpadky pamäte
Prídem si trz ako lenivší, menej inteligentný, ovela uzavretejší, podráždenejší, nič ma nebaví a proste ma to dost obmedzuje
Uvažoval som dokonca nad nádorom v mozgu ale fakt nvm čo to može byť..ten pocit možem rozumne prirovnať k derealizácií alebo možno autizmu ale ťažko sa to opisuje
Dost pravdepodobný mi prišiel nedostatok vitamínu b12 ale nemám pocit žeby som ho prijimal nejako velmi málo
Alebo nedostatok nejakého hormónu alebo nvm...
Mamča si myslí že to zrejme je len puberta alebo živ. Štýl kedže sa moc zdtavo nestravujem a nešportujem už pol roka, triedna učitelka zas že mi odumieraju mozgove bunky lebo vždy mam mobil v noci blízko seba aj ked na zemi..ale pochybujem o tom
Čoskoro mam ist k neurológovi ale ajtak som tu chcel napísať a poradiť sa
Za všetky rady a pomoc ďakujem:)))

Cerena

Ak sa tomu necháš podmaniť, zostaneš v tom. Mne sa zdá, že je to komplexný problém - niečo ako jedno s druhým, ach, toto je problém starý dva roky? Pásomnice (dospelé štádium parazita) sa v hlave nevyskytujú. Iba larválne štádiá.

Lela11

Ahoj, ozvi sa prosím aké to malo u teba pokračovanie, zažívam momentálne niečo dosť podobné... Môžeš aj na mail: knihy1@azet.sk. Ďakujem :)

Lalatrala

Prepáč nedočítala som to do konca, depersonalizácia by sa hodila iba na to čo si pisal uplne na začiatku.

mascha

ten mobil by som nepodceňovala,neurolog napovie resp. skorá MR,
na nemeckej televízii dávali prípad človeka s problémami so zrakom, na očnom nič nezistili,na MR zistili tumor, keď ho operovali, bola to pásomnica...