Rozpad vztahu

Príspevok v téme: Rozpad vztahu
matus111

Dobry den prajem.uz raz som vas o jednu radu prosil a pomohli ste mi.pisem vam po dvoch mesiacoch opäť.vtedy to bol problém s tym ze som nevedel ci mam svojej priateľke povedat o strate svojich rodičov.teraz vas chcem poprosiť o radu opäť.sme spolu 6 mesiacov.nie je to dlha doba no som na nu naviazaný velmi.zivot bez nej si predstavit nedokážem aj ked viem ze vsetko raz prebolí.dnes mi povedala ze uz nevie ci ma lubi tak ako ma lubila a ze jej mam dat na isty cas pokoj aby nad tym porozmýšľala.chcem vas poprosiť o radu ako nas vzťah zachrániť.co mam urobit aby to bolo opat take ake to bolo.po strate rodičov nechcem stratiť aj ju.je pre mna neskutocne dôležitá.stala sa súčasťou môjho života.prosim pomôžte mi.dakujem pekne

neviem111111

ja osobne si myslim, ze ak clovek nevie ci lubi, tak nelubi. pol roka nie je nic, co budes robit keby sa ti rozpadne vztah po piatich? po desiatich? pytas sa ze ako ju presvedcis, ze ta stale lubi - prepac, ale ta otazka je mi az trocha smiesna. nikoho nikdy nepresvedcis, ze ta lubi, ked ta nelubi. ak chce priestor, nechaj jej ho a ty by si mal urobit velky krok naspat a troska chranit sam seba, aby si sa nedajboze po rozchode nezosypal. ked chce pokoj, tak jej ho daj. nepis jej, nekontaktuj ju.

adr1a.

Matus. Viem ze to mas tazke. Ze ju milujes, si na nu naviazany. No ver. Az takuto velku lasku zavislost naviazanost ai malokto unesie ustoji. Akoby si ju tym sputal zvazoval dusil. A to ste spolu pol roka. Nediv sa jej ze dostala ako keby strach. Ak ti mozem poradit, daj si trochu od nej odstup, netlac tak na pilu, daj jej viac priestoru volnosti. To nie je o tom, ze budes teraz na nu kaslat. Ale ak si jej za den pisaval 50sms tak nech je to teraz 3-5sms. Ak si jej volaval denne tak teraz kazdy druhy treti staci. Tym jej aj ty budes vzacnejsi. Nesmies jej tak okato okazalo davat najavo ze je pre teba vsetkym. Vacsina zien to potom moze az zneuzivat, alebo zacne prip. tebou pohrdat ponizovat ta, bude ti vedome ublizovat trapit ta ai. Vies ako sa hovori cez dobrotu na zobrotu. Nedavaj jej tak najavo svoju lasku aj ked ju tak velmi milujes. Drz si trosku odstup, aby si nebola tebou az tak ista a ze ta ma isteho. Venuj sa svojej praci vzdelavaniu zalubam konickom priatelom ai co ta bavi. Daj jej viac priestoru urcite vam to obom prospeje

lolinka

Tazko takto riesit vas vztah, ked o vas nic neviem. Ale ak chce viac slobody, tak jej ju daj. Ak chce teraz cas, aby mohla o vas premyslat, tak jej ho daj. Len tak moze zistit, ze jej chybas a ze chce byt s tebou. Ak sa jej budes stale vnucovat, tak sa jej mozes sprotivit. Daj jej cas premyslat, predpokladam, ze si spomenie na vsetky tie pekne veci co ste spolu zazili. Ak to tak bolo.

matus111

Nie je to take ľahké nebyť na nu naviazaný.pol roka sme spolu polroka si den co den píšeme telefonujeme.je to velmi tazke.to neviem ani ja ci je problém.doteraz mi nedala žiadny náznak ani nic

lolinka

Prestan byt na nu tak naviazany. chce teraz pokoj, tak jej ho daj. Nelep sa len na nu, maj aj inych kamaratov a zaujmy. Neviem co je za problem vo vasom vztahu, ale je mozne, ze ma pocit, ze ju moc dusis a nedas jej dychat.

matus111

Ako mam o ni zabojovať ?ako ju mam presvedčiť ze to co ku mne cítila sa nezmenilo?lebo viem alebo lepsie povedané citim to tak ze ma lubi aj teraz.nedokazala mi do oči povedat ze to tak nie je aj ked som ju prosil nech sa mi pozrie do oči a nech mi to povie.naozaj neviem co mam robit.v mojom srdci ma svoje miesto