Zhorsenie dychanie prichodom tepla.

Príspevok v téme: Zhorsenie dychanie prichodom tepla.
NehajMaDychat

Zdravim, minule leto som mal prichodom tepla pri soanku neprijemne skusenosti.
Prevazne v noci som vstal na to ze sa mi tazsie nadychuje aj vyduchuje, ide to akoby tazsie a pomaly, ked sa velmi snazim tak az chraplavo vydychnem.
Bol som minuly rok aj na testy pre naznak astmatu, ten dopadol nastastie dobre, mininalne som mal zvysene hodnoty podla doktorky ziadne astma. Cely zivot som sportoval no posledne roky mam malo pohybu a fajcim(6rokov,3,4 denne). Vracia sa mi to len so s pocasim ako je dnes 16.jun.2016. Vyriesili ste niekto takyto problem? Alebo mate nieco podobne?
Mne by sa zisla rada ako tomu pomoct, mne len predpisali lieky minuly rok ze to mam pred spanim jednu tabletu hltnut a bude vraj dobre , no nechcem byt ako dôchodca ze mam lieky na dennom menu. Pri dychani citim akoby som mal "dychacie hadicky zùžene a tazsie sa nadychuje a vydychuje. Tiez som maval silne alergie do veku asi 17rokov. Ale ta sa prejavovala skôr svebenim oci.
Nazov lieku: SPIROMON

Jaja15

Môže to byť čokoľvek od záchvatu úzkosti, po znečistenie pľúc až po interný problém....ak v noci vstaneš a ideš na wc mávaš dýchavicu(zadýchaš sa)? alebo je to len ten pocit že priedušky že sú zúžené a ťažšie sa dýcha? ak to prejde odkašlaním tak by to mohli byť rokmi znečistené pľúca, ktoré už nemajú tú schopnosť dostatočného samočistenia(väčšinou to mávajú ľudia ktorí žijú alebo pracujú v prašnom alebo znečistenom prostredí alebo baníci). Treba obmedziť cigarety a skúsiť prírodné preparáty...Môže to byť psychické alebo znečistenie tých pľúc. Teda ak to nie je tá dýchavica, v tom prípade by to bol pravdepodobne interný problém - srdce nie je dostatočne okysličené a nestačí okysličovať krv...Skúste svoj problém napísať na stránku www.energy.sk, do poradne, podľa toho komu adresujete problém vám odpovie všeobecný lekár, liečiteľ, kardiológ... Predávajú aj bioinformačné bylinné prípravky, mám s nimi dobrú skúsenosť.

NechajMaDychar

Väcsinou sa mi podari zbavit tej tazkosti dychania kaslanim a dostavanim hlienov z tela po ráne. Akoby ma nieco upchavalo.