Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

spolocna dovolenka

Príspevok v téme: spolocna dovolenka
kiara24

zdravim, rada by som pocula nejaky objektivny nazor na moju aktulanu situaciu nakolko ked sa bavim o tom s kamaratkami, tak je jasne, ze su na mojej strane...
mam vztah skoro 3 roky. za cely ten cas sme boli asi na dvoch - troch jednodnovych vyletoch takych, ze len my dvaja.. toto leto som uz chcela ist na nejaku dlhsiu dovolenku aspon na predlzeny vikend, ale vzdy ked som sa o tom zmienila priatel to akoby odignoroval, ked som sa ho spytala na rovinu, ci by siel, oznamil mi, ze uz ide na 2 tyzdne s jeho kamaratmi... o par dni neskor som sa mu snazila podsunut jednu ponuku, ktora naozaj nebola ani draha, na par dni, na co zasa nereagoval, tak som sa uz nastvala riadne.. tak potom mi povedal, ze mozme ist ked tak na nejaky vylet u nich aj s jeho mamkou.. ako nemam proti nej nic, ale preboha vidime sa parkrat za tyzden cely rok, to chcem tak vela ked chcem ist s nim sama? bojim sa mu nejako do tohto jeho navrhu kecat, lebo nechcem posobit, tak, ze mu branim byt s jeho rodinou alebo co...
prosim nejaky subjektivny nazor na toto?

Prezyvka055

Osobne si neviem predstavit zeby som isiel s kamaratmi na dovolenku a priatelku nechal doma :D. Pride mi to divne a prislo by to divne aj mojim kamaratom. Je normalne ze priatelky sa beru so sebou. Ved prave to je to dobre ze sa zijde partia parikov a tak.

adr1a.

Kiara. Za tie 3r co ste spolu, co pre teba urobil? Podporil ta v niecom? Pomahal ti? Bolo nieco zlomove v tvojom zivote (zdravotne problemy, smrt v rodine, strata prace, ai) a ako sa vtedy ku tebe spraval? - pomohol ti, bol stal pri tebe ai?

Vies, lebo ak si najde 2tyzdne = cas peniaze chut ai na kamosov aby s nimi mohol dovolenkovat travit cas a s tebou nie, pripadne ako ti teraz nuka dake omrvinky (blby vikend a aj to este v spolocnosti s jeho matkou - to ju akoze berie aj s chalanmi na tie 2 tyzdne?? Urcite ze nie) - tak sa s nim porozpravaj, ci je to podla neho OK cela tato situacia a ako si dalej predstavuje vas vztah, jeho smerovanie vyvoj ai?

Muza musis posudzovat podla cinov a skutkov. Nie z prazdnych kecov ale konkretne ciny veci co pre teba a pre vas vztah robi. Lebo inak s nim zbytocne stracas cas. Nie si prenho prioritou, zanedbava ta a kasle na teba. Takze si spis ohladne neho plusy minusy, za a proti - no a rozhodni sa co a ako dalej

Džúsikk

Urcite by som nesla na dovolenku s partnerovov mamickou :D to uz co je??? 3 roky chodis s niekym kto ta ma uplne na haku a nevidis to???

lolinka

No normalne to nie je, po troch rokoch by fakt bolo dobre uz naplanovat aj nejaku dovolenku spolocne, ked teda mate vazny vztah. Ale toto tak vyzera, ze on to s tebou vazne nemysli.

peppy

Tiež som mala takého, ktorý chodil s kamarátmi po dovolenkách k moru, na predlzene víkendy do zahraničia a pod. A so mnou iba max na víkend kdesi o kúsok ďalej. Našťastie je to už môj bývalý. Od takého utekaj preč. Po svete behá kopu chlapov, ktorý by s tebou radi strávili svoj čas. Tak na čo zabíjať čas s chlapom, ktorému sú prednejší kamaráti?

Mesačný princ

Iný ako subjektívny názor ti nemôžem predsa poskytnúť, keďže nepoznám ani teba a ani jeho.

No myslím si, že to nie je ok. Je rozdiel ak by na tú dovolenku nemal financie ale takto to vidím ako alibizmus.

Z tohoto čo si napísala je zrejmé, že s tebou nechce tráviť dlhší čas ako je nutné.
Neviem či spolu žijete ale mám pocit, že ťa tento človek nemá vôbec rád. nevynášam súdy, je to len rekcia na to, čo si napísala a je to z toho textu zrejmé. Teda aspoň ja to tak vidím.

Načo_meno

Prosím ťa, s kamarátmi ide na 2týždne, a teba chce odbaviť za pár dní, aj to v sprievode mamičky? Neviem, koľko máte rokov, ale príde mi to z jeho strany straaaašne detinské...