Ahojte, má tu niekto skúsenosť so zosvetlovaním vlasov? Asi pol roka som si vlasy farbila čiernou farbou a potom necelý rok na červeno. Teraz mám vlasy tmavo-červenej farby ale chcela by som ísť na striebornú. Zároveň by som sa chcela vyhnúť peroxidu alebo prípravkom ktoré vlasy poškodia alebo zničia úplne. Premýšľala som nad SYOSS zosvetľovačom č.13 alebo L'Oreal Efassor. Prosím poraďte mi :) Ďakujem
Zosvetlenie vlasov
tak vám teda ďakujem za "rady" :-D a prepáčte že nechodím na zdravotnú školu alebo za kaderníčku a vlasy som nikdy predtým nezosvetlovala a ani s tým nemám skúsenosti preto sa pýtam tu ale ako vidím mám tu odpovede skoro mimo a od ľudí ktorí si myslia že vedia veľa a pritom nič
tak vám teda ďakujem za "rady" :-D a prepáčte že nechodím na zdravotnú školu alebo za kaderníčku a vlasy som nikdy predtým nezosvetlovala a ani s tým nemám skúsenosti preto sa pýtam tu ale ako vidím mám tu odpovede skoro mimo a od ľudí ktorí si myslia že vedia veľa a pritom nič
Ja by som ti prv nez si budes farbit vlasy odporucila pozicat si ucebnice chemie pre zakladne a stredne skoly. V nich sa konecne dozvies ktore chemikalie a latky sa pouzivaju do farieb na vlasy a aj pochopis princip farbenia a odfarbovania. A mozno aj biologie a gramatiky pretoze seda je svetlejsia farba od ciernej a teda budes odfarbovat a nie farbit a bez amoniaku sa tak rychlo tmaveho pigmentu ktory tvoj vlas obsahuje nezbavis jedine zeby si pockala kym zacnes sediviet
toto je dobré :-D tak nechce peroxid a hned v jednom prispevku napise ze chce sayos zosvetlovač, čo je asi to iste ako keby si si dala na tu červenu blond... ja som si stiahla uspešne čiernu COLOR REMOVEROM z DM, asi 18e stojí... neznicilo mi vlasy... je to asi najšetrnejsie jedine minus je ten smrad.. lenze následne som si dala na vlasy masku na 2 hodiny tak ten smrad vona masky prebila..
**
No ked chces taku radikalnu zmenu radsej zajdi ku kadernicke, neviem co z toho robite dramy radsej si vlasy doma dojebkáte..
ked dnes je vela kadernictiev, konkurencia atd.. najdu sa take kde su ceny prijatelne... lebo tolko co das za farby z drogerky kym dosiahnes a mozno nedosiahnes vysledok, este si aj znicis vlasy,.. tak mozno o 10 euro das viac kadernicke ale budes mat profesionalne a setrne prefarbene...
Veď tie zosvetlovače čo píšeš sú peroxidy, bez toho sa vlasy nezosvetlia :D z tmavočervenej na sivú to bude fuška, milión zosvetlovaní a tónovaní, ak ti v polke z toho všetkého vlasy nevypadajú. Choď ku kaderníčke