Pekny dobry vecer prajem.
Ani neviem naco to sem pisem, mozno je to len akasi snaha dostat zo seba von vsetko co mi lezi na srdci.
Dnes som sa oficialne oslobodila od cloveka, ktory mi nikdy nevenoval ani stipku svojej pozornosti. Bezhlavo som sa zamilovala do cloveka ktory je odomna omnoho starsi. Venovala som mu vsetko. Cely svoj cas, svoje myslienky. Celu svoju dusu. Stal sa mojou inspiraciou. Motivaciou. Kazdodennym zlepsovakom mojej nalady. Ale bolo to vsetko len platonicke. Nikdy sme sa nerozpravali. Ale aj tak som ho milovala. Bola to laska bez slov. A obojstranna. Iba z mojej strany. A ja hlupa naivna som si myslela, ze sa aj do mna zamiluje. Ze preukaze city hlupej teenagerke. Bola som hlupa. Vazne. Bola som taka naivna a 2 roky som zabila s tymto clovekom, ktory ledva vie ze existujem. Ale dnes som si uvedomila, ze je koniec. Nechcem aby bol moj zivot spojeny s tymto clovekom. Potrebujem sa mu vyhybat a tym nanho zabudnut. Verim ze cas vsetko vylieci, uzdravi. Nechapem, kde som nechala rozum. Ale teraz som ochotna venovat sa len sebe. Nebyt zavisla na druhych. Zit sama pre seba. Nebyt egoista, ale nebyt naivna. Je to pisane v kodoch a dost divne, ale prosim Vas o podporu.
Oslobodenie od vsetkeho
Ci jemu na tom zalezi? alebo mne? mne na nom podvedome stale zalezi:(
myslis ze na tom este zalezi?
Ja ho ale stale milujem :(
tak to máš super... ja som sa zo sna zobudila až po 10 rokoch...