Prehnaná žiarlivosť?

Príspevok v téme: Prehnaná žiarlivosť?
Zufala22

Ahojte neviem si pomoct ale mam taky zvlastny pocit.ze ma priatel klame...sme spolu 4 mesiace..chcela by som vediet vas nazor na jednu situaciu ci uz som ja krava paranoidna (nikdy som nebola ale) alebo je na tom nieco divne...Vcera sa mi moj priatel od desiatej rana cely den neozval ani sprava ani sms ani proste nic ja som mu o osmej napisala milo ze dufam ze je okej...s tym ze bol na poobednej v praci (od 14:22) ..ja som sa celu noc ucila tak som videla ze je prihlaseny na fb o jednej rano (ide na fb vzdy ked pride domov) neodpisal mi vsak ani nic...rano mi napisal zevraj si rozbil mobil (naozaj ho ma rozbity) a ze preto sa mi neozval..lenze vzdy mi napisal ked prisiel z prace vsak ma notebook a ocividne na nom aj bol..preco ma.potom ignoroval..neviem..nechecm ani som to neriesila nejak s nim ..nevie ze ma to trapi..chcem sa najpr spyat na nazor Vas ci to nie je blbost

minikonka

No je to trochu čudné, kedže prisiel neskor z prace a nenapisal Ti ani na FB, ze ma rozbity mobil a nemoze sa ozvat a sama si videla, ze tam bol...
Vidim to na 3 veci.
a) isiel si vypit, rozbil mobil, zo zvyku sa po prichode domov prihlasil na FB, ale nechcel v stave opitosti nic riesit a mozno si ani nepamata, ze tam bol...
b) bol u nejakej zenskej, rozbil si mobil a v noci ju este cez FB pozdravil
c) najlepsie by bolo spytat sa ho a povedat, co si tu napisala, ze este o jednej o bol na FB, ze sa Ti mohol ozvat, preco tak nespravil atd... Podla reakcie uvidis, Ty ho poznas najlepsie.

Zufala22

Plus este z prace chodi domov o 22:25 uz je doma preto bolo divne ze bol az o jednej..v tom spociva to moje podozrenie ze niekde bol...pohode chodi na pivo party vsade nerobim mu sceny ale teraz bol.zrejme niekde "inde"