Kondom nefunguje

Príspevok v téme: Kondom nefunguje
slystyle6

Zdravím všetkých mám taký problém potreboval by som pomôcť.

Som s priateľkou pol roka sex sme už pár krát mali ale nikdy to nebolo ono voli kondomu vždy ked si kondom dám tak penis zmäkne a nemôžem pokračovať akonáhle si ho dám dole tak je všetko v poriadku chcel by som vedieť či na to nemáte rady alebo by ste mi nemohli nejako pomôcť. Priatelka používať antikoncepciu nemôže.

Dakujem.

Freeedom

Forever: zabal si akekolvek jedlo do gumy, ci ho budes citit, jeho chut, jeho teplotu. Nevychutnas si ho a ani sa nenajes. Ten muzsky bordel je na tom predsa to najlepsie :) lutujem vsetky feministky, ktore si nevedia vychutnat penis a sex.

Bambo

forever: Ty znieš ako ukážková feminazi. :D

To, že ženy nemajú rady sex s kondómom je fakt - a asi to bude naozaj mať niečo spoločné s tým, že ten penis cítia menej - čo môže byť aj tým, že asi 60% chlapov dosiahne s kondómom erekciu iba na nejakých 70%, pričom bez na sto.

Po druhé, áno - niektoré ženy cítia, keď sa do nich spravíš, toto viem povedať z vlastnej skúsenosti.

Po tretie, áno - niektorým ženám sa páči pocit, že sa do nich ich partner spravil, iným nie. Rovnako ako niektorí chlapi túžia po "striekajúcej" partnerke, iným sa táto predstava hnusí.

Ty si ale veľká romantička, s tebou sa o tom baviť nemá asi zmysel. :D

forever.6

FREEDOM "Zena penis az tak neciti v sebe, tazsie ide dnu a tiez neciti horuci vystrek, ktory je ceresnickou na torte."
:-D som sa pobavila...
pokial ho v sebe žena necíti, tak má chlap malý..
po druhé nejaká cíti ked sa v nej chlap spraví?
po tretie žiadna čerešnička,.. ak nejaka žena predstiera ze sa jej to páči, tak je to ako som napísala predstiera..
zo ženy nie je taký bordel ked sa urobí...
tak nech si to chlap dá kde chce ale do mna nie...

Bubliii

Čo tak spermicíd (Pharmatex) alebo vnútromaternicové teliesko? Alebo ten klobúčik pesar, používa sa to vôbec ešte?

Freeedom

Sex s kondomom nie je nic moc ani pre zenu. Zena penis az tak neciti v sebe, tazsie ide dnu a tiez neciti horuci vystrek, ktory je ceresnickou na torte. Hlavne by chlap nemal zabudat na dokladnu a dlhsiu predohru, pretoze na sucho zene moze sposobit trhliny, bolest a naslednu infekciu. Na sex bez kondomu si musite plne doverovat, ze ste si verni a nic od seba nechytite. Za chvilu rozkose mozu byt dozivotne nasledky. Zial, este nevymysleli nic normalne, co by umoznovalo uzit si sex a bez problemov.

anonym000

Je to o psychike. Mne pri priatelke zo zaciatku co som ju poznal par dni nestal skoro vobec a s kondomom uz vobec nie, ako keby som sa hanbil alebo tak. Po mesiaci co sa uz dobre pozname sa vobec nehanbim a viem sa uplne uvolnit a stoji mi stale aj s kondomom.

neviem111111

webstore, prerusovana suloz je vsetko, len nie spolahliva metoda...vela deti sa uz z tejto spolahlivej metody narodilo.