Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

potravinarsky preukaz

Príspevok v téme: potravinarsky preukaz
ANGEL-DEMON

Ahojte máte niekto skusenosť s tým že vám zamestnávatel resp. agentura index nosluš povedal, že platnost vášho preukazu skončila?
Pritom mám preukaz na dobu neurčitú..
preukaz mám od 10.6.2014,..
Včera som sla na pohovor na opačny koniec republiky a tam mi oznámia, že mám neplatný, udajne po novom len 2 roky platí, čiže mi už neplatí,..to je čo za kravinu,... nikde na internete neviem o tom nič nájsť to ich "po novom"... Neviete náhodou?

Mimochodom este 7.6. som podpisovala zmluvu na brigádu, do obchodu tu u nás a nepovedali mi absolutne nič za preukaz, ze by mi koncila platnost (10.6) ked je na neurčito...

ANGEL-DEMON

u beznej obvodnej lekárky.. rozmyslam ze zbehnem na RUVZ, tam by mali vediet... lebo ked som pred rokom riesila prácu do Billi, tak chceli doo mna "hygienické minumum" ktoré ludia s niektorými strednými skolami nepotrebuju, ja so szš tiež nie... robila som v 2 obchodoch všade to vedeli.. ale Billa nevedela, tak som zašla na RUVZ a tam mi len potvrdili že netreba,.. miesto toho aby si tam zavolali oni, mne kazali nech si zistim, ...tak som im povedala ze nepotrebujem a az potom povedala ze tam zavolá... no proste ako u debilov

ANGEL-DEMON

to som nasla aj ja.. nasla som dokonca aj vyhlášku....ze ked je na neurcito tak je na neurcito,... tak aj teraz volám do tej agentury, neberu... zavolam zajtra nech si nastuduju vyhlašku...

Shayleen

Tot nasla ja teraz na nete:

Platnosť potravinárskeho preukazu

Preukaz môže mať rôznu platnosť, obvykle je však jeden alebo dva roky, záleží aj na tom, či pracujete na Slovensku alebo v inej krajine. Niekde sa môže dokonca stať, že Vám vydajú preukaz s platnosťou na dobu neurčitú. Keď Vám platnosť preukazu skončí, musíte opäť navštíviť svojho lekára. Ten by sa Vás mal opýtať, či sa niečo s Vaším zdravotným stavom zmenilo. Pokiaľ je Váš zdravotný stav rovnaký, je možné, že Vám lekár len opätovne preukaz potvrdí a predĺži platnosť. Ak nie, budete musieť absolvovať rovnaké vyšetrenia alebo kompletnú preventívnu prehliadku ako pri vybavovaní preukazu. Opätovné potvrdenie je bezplatné