DObry den mam dost važny problem,...ide oto že som deviatačka a som prijata na sterdnu školu....4-ročny odbor z maturitou...Budem mat z jedneho predmetu prihoršenu znamku o 2 stupne...ovplyvni to nejako prijatie?ved už som prijata...dakujem
škola
Po prijatí nemožné aj ja som tak bola a po prijati nic z toho nebolo a mam dnes maturitu
Ahoj, no presne toto hrozí aj mne :/ o 2 stupne zhoršená známka z jedného z maturitných predmetov :/ tiež som prijatá na 4 ročný odbor z maturitou ale obávam sa tej známky... niektorí hovoria, že na tom nezáleží ak som už prijatá, iní, že z maturitného predmetu nesmiem mať tak zhoršenú známku tak neviem...
We don´t need your education.
Hey, teachers, leave my kid alone.
www.youtube.com
Môj syn sa na túto Zem nenarodil preto, aby študoval vaše nezmysly, pizzoviny, ktoré nikdy potrebovať nebude.
Čo bude potrebovať, to ho naučím sám, resp. sa to naučí aj bez vášho vedenia (ktoré aj tak nikam nevedie).
Music DO!!!
Ked som sa minuly rok hlasila na gympel tak nam jasne povedali ze ak sa zhorsis o dva stupne vyhadzujeme ta..
ked si prijata tak natom urcite uz nezalezi, keby im na tom zalezalo tak ti kazu este poslat aj koncorocne vysvedcenie
počula som že na koncoročnom vysvedčeni nezaleži len netreba prepadnuť je to pravda?
je to mozne
jj teraz ta urcite vyrazia lebo nechcu tam mat trojkarku...