uplne ma vytaca ked niekto napise hocco so zaciatkom alebo koncom "v dnesnej dobe" v dnesnej dobe su take vztahy,dnesna tazka doba atd... co viem z rozpravania babky tak nejake taketo veci ako to ze zivot bol tazky niekto s vami vydrbal zena podvadzala muza a naopak bolo aj pred 80timi rokmi. Tak preco najme pubertaci a ludia tak do 30 stale nadavaju na dnesnu dobu. Imho lahka doba neexistovala. Vzdy boli nejake problemy a tazkosti a pride mi divne svoju neschopnost ich riesit hadzat na "dnesnu dobu"...
Dnesna doba...
stale nieco bolo, nieco bude. Ludia nadavaju na skoro vsetko
zuzanka98:Jenže když začínají problémy, které dříve nebyli, lidé se začnou chovat(záleží na každém)tak jak se dnes chovají.Základní vlastnosti jsou univerzální, ale něco je tu přeci jinak.Ta honba, až fanatická, duševní prázdnota mnohých(jen peníze, porovnávání se, materialismus, nihilismus).Volba politiků ať jsou to jen loutky třeba, stačí se podívat na naší zem Čr.Ti naději nepřidají, hlavně " to" , co u nás sedí na hradě.
Ovecka:protože dnes, jde všechno lépe vidět, je internet, tam jsou pravdy, polopravdy, nepravdy.Záleží jak to na každého zapůsobí, někdo to odhodí a jiný se tím " žere ".O každém problému se dnes vedou diskuze, na internetu anonymní, byla očekávání, ta se mnohým lidem nenaplnila.Ve světě je zmatek, ano byl vždy, ale teď jde lépe vidět.Já už jsem se k tomu vyjádřil a můžeš si přečíst ještě zbytek.Vztahy mezi lidmi, hlavně mladými nejsou pevné, kontrasty v bohatství jednotlivců, závist to vede k nenávisti atd.Slováci utíkají do Čr, ale tady jsou stejné problémy.
dnesna doba.. to vzdy tak bolo, ale to nie je o dobe, ale o ludoch
Filip TT mal si počkať kym tebe zacnu blokovat tovar a tak odbehnut.. :-)
Ovecka:napsal jsem příspěvek:Problémy dnešního světa a člověka v něm.Rád bych znal tvůj názor.Asi se to týká i tvého příspěvku.Kategorie-Nesúvisiace so zdravým.
Filip TT preto to ja najprv drbnem na pas a az potom bezim... si jej mohol nieco dolezite vyhodit a ak by si to chcela zobrat tak by si ju obsadil s komentarom ze ma pravdu doba je naozaj tazka....
ale o tomto moja tema neni..je to skor o tom ze tu stale niekto pise v dnesnej dobe je tazke najst si nromalneho partnera v dnejsnej dobe je to tazke atd...
Raz sa mi stala taka mala prihoda: stal som v supermarkete s nakupom v rade pred pokladnou, lebo ako vzdy ich bolo otvorenych malo a uz ked som bol tesne pred pasom som si spomenul, ze este nieco som mal kupit. Za mnou stala starsia zena s mladym muzom, povedal som jej, ze si len odbehnem a za par sekund som naspat.
Ked som sa vratil, oni ma predbahli a vykladali sa na pas. Ked som sa len nechapavo pozeral pani mi hovori: Nuz, dnes je taka doba.... :)
Doba je taka, aku si spravime...
ale hej mam plno tem... :) daj si do hladania...
Ahoj ovečka, :)
Ty píšeš na tému :) ešte som ťa tak nevidela písať úvodné slovo :). Tak pekný deň ti prajem... :)