Pomozte boli ma zub aj sval okolo ako po umrtveni.Cele to zacalo na dovolenke kde ma boleli najprv dve stolicky horna a dolna mysleli sme si ze je to od ucha v ktorom som mal po potapani vodu.Dali sme tam jeden roztok a tie dva zuby prestali ale o dva dni na spodku o jeden zub dalej ma zacal boliet znova a vecer uz som citil aj svaly ako po umrtvovacej injekci ktoru dava zubar(pocit ked to ustupa ten efekt injekcie a citite si sval ale este nie cwlkom) co s tym skusil som aj cesnak,sol,aj klinceky aj zuvacky ale nic len so davam proti bolesti panadol pls pomozte vopred dakujem
Bolest zubu a okolitych svalov
klara343 ti píše veľmi dobre. No zubná depresia môže vzniknúť aj z veľkej teploty, ktorej sa vystavuješ a tým, že zub nedokáže prijať vzduch ak je veľmi opravovaný.
Bude to pravdepodobne hnisavý vačok pri koreni tuba - zapálený nerv.
No nechoď k zubárovi, ktorý nemá v ambulancii rontgen. bez neho ti to nemá ako odkontrolovať a nevie, či sa dostal až von z koreňa.
Daj si na tom záležať.
Ja osobne by som nikdy neveril, že ti môže odumrieť zub z tepla a z pohybu na slnku.
Vyskúšaj si poklopat niecim kovovym..druhou stranou priboroveho nozika po zube najprv zboku a potom kolmo na zuvaciu plosku. Ak ta to boli...bude nutne vybrat nerv. Toto sa presne stava pri potapani kde vznika podtlak. Ak ta ten poklop bude boliet zub teba otvorit vycistit dat tam aspon 2x liecivu vlozku a tak ...
Necakaj kym opuchnes alebo budes mat neuralgicke bolesti ze budes okusovat omietku