Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém: Trasenie ruk a "zášklby v prstoch", zmeravenie rúk

Príspevok v téme: Problém: Trasenie ruk a "zášklby v prstoch", zmeravenie rúk
global

Dobrý som študent mám 24 rokov a veľmi často sa mi na rukách zohýňa sám napr. prstenník na ľavej ruke ale aj iné prsty. Keď sa hrám na mobile nejakú hru po pol hodke napr. mi stŕpnu prsty na rukách teda spravidla skor na pravej ruke. A posledné 3 mesiace som si všimol, že sa mi nejako viac trasú ruky. Dokonca je to až tak, že to dosť vidno keď držím v jednej ruke mobil a natáčam video alebo robím fotku a na tom vidno to dokonca aj tam. Nepomôže ani optická stabilizácia obrazu. Nechcem zas povedať, že sa mi trasú až neviem ako ale napr. je to natom videu vidno. Nejaké rady prečo?

klara343

Taketo priznaky mavam tiez k toho ze malo spim predsa spanok 3hod je onicom a k tomu kopec kavy. To su take neurologicke priznaky ze si ta budu pohadz9pohadz9vat medzi oddeleniami ale treba po tom patrat ak budes mat cas. Ono to kludne moze byt aj od krcnej chrbtice s tym mam skusenosti že sa taketo priznaky mozu objavit. Skusila by som plavanie alebo nejakeho sikovneho ortopeda co ma cit v rukach aby ti doslova napravil chrbticu. Mn3 zvykla trpnut ruka az od lakta dole ..malicek a potom aj noha a celkova taka nervozita..

global

Neviem no kávu nepijem energeťáky tiež nie. Pred mesiacom som bol v nemocnici trošku sa mi rozbúchalo srdce málo spánku a veľa stresu pred štátnicami. Robili mi krvné testy a všetko v poriadku bolo. Ale ako píšem tieto príznaky mám už 3 mesiace.