Stratená

Príspevok v téme: Stratená
stratena55

Všetky kamarátky ktoré som v živote mala ma opustil (lebo ma k svojmu životu nepotrebujú), môj priateľ sa na mňa po rokoch vykašľal (žije si vlastný život do ktorého ja nepatrím), moja mama sa so mnou už roky skoro nebaví (lebo si so mnou nemá čo povedať), všade kde sa vyskytnem po určitej dobe začnem ľuďom liezť na nervy a už by ma najradšej nevideli(lebo nevedia, čo si majú o mne myslieť), z Facebooku si ma vymazalo už asi 20 priateľov, moje doktorky mi dávajú najavo, že som divný problémový človek (s takými problémami, ktoré nemá nikto) skrátka nikto ma nemá rád, nikoho nezaujímam, som úplne zbytočný človek, zostala som úplne sama, a už to ani nemám komu povedať.

theend

su 2 vysevetlenia:

a) si otravna, neprijemna osoba

b) nie si otravna, neprijemna osoba, ale oni si to z nejakeho dovodu myslia. Zrejme si napriklad nespravne vykladaju nejake tvoje spravanie a posobis tak nesympaticky, hystericky, arogantne, nudne, alebo prilis uboho.

642848

Mám 18, ty? Čo by som ja za to dala, žiť sama. Mne ešte aj mama robí zo života peklo, bez toho by som natom bola psychicky lepsie, ani by mi tak nevadilo že nikoho nemám, už som si zvykla. Dúfam že mi v septembri výjde internát , ale nevyzera to dobre.
Chcela som tym povedat - bud rada, vzdy to moze byt o kusok horsie :D

stratenáááá

zajdi ku psychologičke, možno ti pomože najst odpovede na tvoje otazky,... že kde je chyba...
no a ja som tiež sama nemam šťastie na ludí, na rodičov, s každym problemom si musim pomocť sama, lenže žijem sama, tak sa nemožem lutovať ale musím makať...