Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obočie- Ako povedať mame?

Príspevok v téme: Obočie- Ako povedať mame?
Momo430

Zdravím!
O mesiac budem mať 13, a chcela by som si dať vytrhať obočie. Viem, možno som na to malá, ale mne sa moje obočie vôbec nepáči. Je príliš husté. Priblém je v tom, že neviem, ako to mam povedať mame. Je staromódna, veľa vecí mi nedovoľuje. Sama nemá vytrhané obočie. Nedávno som jej povedala, že by som si ho chcela dať vytrhať, ale ona po mne začala zjapať, že som príliš malá. Doma si ho trhať nechcem, pretože to minule nevyzeralo práve najlepšie. A ku kozmetičke ísť sama nemôžem, pretože bývam na dedine a tu nič také nie je. Navyše, nemôžem tam ísť potajme, pretože by si všimla, že nie som doma( nechodí do práce, žiadnu nemá). Prosím, poraďte. Vopred ďakujem

adr1a.

Momo. Pocuj zlatko. Ak to sama nevies, zver sa radsej do ruk kozmeticky (pravdaze ak si to len nenahovaras. V tomto veku je sebakritika na vrchole a pritom mozes byt pekna chutna len ty sa tak prisno vnimas).
Uz aj na dedinach byvaju taketo sluzby. Ak nie, skus si zistit ci to niektora od vas nerobi ako pracu v meste alebo to nestuduje (mozno v meste robi kozmeticku ai a doma robi zname ci bocaky. Tak sa skus popytat. Dalej skus sa kamosiek u vas spytat, ci sa ziadna na strednej neuci za kozmeticku prip.rekvalifikacny kurz).
A ak ani to nie, skor sa zver do ruk starsej kamoske (ak taku nemas tak niektorej sestra ma. Alebo sa opytaj rovesnicok ako to ony riesia. Pochval dakej co ma pekne upravene obocie a spytaj sa jej kto jej to robil a pod za nou tiez).
Ale najlepsie bude naozaj nejaka proficka, aby si sa sama nedokatovala nezhovadila. Sama to mozes prestrelit a zas ak to prezenies, nemusi ti tvoje obocie casom uz ani dorastat. Menej je niekedy viac

0vecka

mohla by poslat foto...ak ma obocie ako breznev tak by si ho mohla vytrhat... ale typujem ze je to len pubertalna hysteria...

mathew19

Mesačný princ, ona predsa nemyslela vytrhať úplne, myslela klasické vytrhnie chĺpkov ktoré rastú pomimo alebo teda pri prvom do nejakého tvaru ktory by sa mal nejako hodiť k tvári a to by mala odhadnúť kozmetička.. A je to úplne bežné a robí to veľká väčšina žien. Ale to co myslíš ty že si ho cele vythaju/oholia a nakreslia je fakt veľký grc..

Mesačný princ

Omg, nerozumiem prečo si ženy nechajú vytrhať krásne prirodzené obočie a namaľujú si tam zo klaunské umelé :O

Strašne to vyzerá, je to hnusné a vôbec sa mi to nepáči.

Nerobte to prosím, veľmi prosím