Ahojte baby! Prosím Vás čo vám zaberá proti vyražkám a? Aké produkty by ste mi mohli odporúčiť? (len nie niečo drahé, niečo čo najdem v drogerke).Nemám akné, len sami niekedy vyhodia vyrážka. A aké produkty používate na podkožné vyražky? Už som skúšala vela veci ale vždy sa mi tam vrátia... ďakujem!
Čo na vyrážky
ja mám ľahkú až stredné ťažkú formu akné (ako kedy) a najnovšie som si kúpila krém CLYCO A a po pár týždňoch používania už vidím pozitívne výsledky, celkovo je pleť po tomto kréme krajšia :)
Mne pomohlo zostarnúť :)
Citala som super recenzie na krem od alverde clear taký s pumpickou..obsahuje to dake bahno atd skus pogooglit...dnes som si ho kupila a neviem ci si to vsugeruvam ale mam pocit ze je to lepsie..myslim ze to bude fakt ucinne..ak nezabudnem dam vediet po par dnoch :)
Podkozne vyrazky som si liecila iba aknenorminom. Zvykla som si to chladit ladom lebo to je zapalene. Niekedy som si kupovala tie sirove mydla a gely. Na mensie vyrazky mi teraz najviac zabera tekuty puder co sa dava na detske kiahne a ma v sebe aj zinok takze to pekne stiahne. Tento puder mi zabral aj na herpes. Celkovo ten zinok vie spravit svoje a mozno by som skusila aj tabletkovu formu. Mne nikdy nezabrali tie masticky kremiky lokalne antibiotika od koznej aj ten aknenormin. Odvetdy mam svaty pokoj a cistu tvar.
Ahoj vyskúšaj tekuté čierne mydlo nájdeš ho na kozmetikastella.sk. Ja som bola veľmi milo prekvapená na to akú má priaznivú cenu je veľmi účinné. Aj na čierne bodky ;) Daj vedieť či pomohlo...