henna na vlasy a smrad

Príspevok v téme: henna na vlasy a smrad
nikinka22

caute, o hennovani sa tu aj inde toho povedalo uz vela, je jasne ze je to to najlepsie co pre vlasky mozme spravit - ja som hennovala asi 2 a pol roka vkuse, mala krasne vlasy ale potom som stym hlavne kvoli smradu prestala..

akonahle sa spotim vo fitku alebo ked zaprsi, citim to neskutocne - keby len ja tak kaslem na to ale aj moje okolie a z toho nadsena moc niesom ..

prestala som hennovat asi 2 roky dozadu - odvtedy doba pokrocila a ja verim, ze nejaka holka uz prisla na to, ako eliminovat zapach a teraz mi to povie :D

nasla som zabal z henny s nejakymi bylinkami - link sem asi dat nemozem tak dam len presny nazov - Quinquina, Henné Color 100 g - bylinková - ma s tym niekto skusenost? ze by som to napr. kombinovala s hennou normalnou.. myslim ze ked su tam nejake bylinky to bude buud vonat super - alebo este horsie ako bylinkova henna :D

tak piste ;) chcela by som sa vratit naozaj k henne lebo to je nieco uzasne pre nase vlasky ;)

diiiik

henna0

neviem čo riešiš, každá henna má charakteristický pach. Mne to napríklad vonia. Skús napríklad pri miešaní henny použiť nejaké esenciálne vonné oleje...fakt ja neviem akú inú radu chceš.