Otoplastika - korekcia tvaru uší - poradte prosím

Príspevok v téme: Otoplastika - korekcia tvaru uší - poradte prosím
dasdd

Ahojte, chystám sa na otoplastiku, konkrétne ide o korekciu tvaru, nie o odstávajúce uši, ale potrebujem vašu radu.

PROSIM, ako to celé prebieha? To ked sa zobudim budem cela opuchnuta, modrinova ? Ak áno, kedy to prejde? A kedy prejdú pooperačné bolesti? Koľko treba nosiť obväz a koľko čelenku?Aké lieky od bolesti ste užívali? Prosím poradte, strašne sa bojím.

Ďakujem.

nikinka22

ahoj, ja som bola na operacii ale kvoli odstavajucim usiam .. takze neviem ci ti moje slova pomozu ..

pooperacne bolesti som mala po vyprsani anestezy cca 5 hodin po operacii (ja som mala len lokalnu) a asi 2 dni boli velke bolesti, tabletky nezaberali - mozno som si mala dat vyssie davky neviem

obviazanu hlavu som mala tyzden, nasledne som nosila mesiac celenku - na noc ale ja som ju pre istotu nosila aj cez den ked to bolo mozne - kupila som si taku tenku ciernu v DM za par eur, ta bola super netahala ma

co sa tyka tej bolesti da sa to vpohode vydrzat, no najhorsie na tom trpi psychika ja som bola pred operaciou aj pocas nej taaak vystresovana ze len - no vobec som byt nemusela, bolo to uplne vpohode a s odstupom casu mi to pride ze to bolo "nic" len som zbytocne stresovala az prilis

ty sice budes mat asi silnejsi zakrok no myslim si ze az taky rozdiel to nebude,,rez ako rez :D nemas sa coho bat, aspon sa vyhnes stresu kedze ta uspia - a bolesti mozno budes mat o den dlhsie ako ja.. potom sa to da vydrzat uz bez problemov, akurat sa treba pripravit na to ze musis spat par dni po sediacky - ja som lezat nevedela - len ked som bola uz velmi unavena a mala som pod sebou velke vankuse tak som tak pololezala - na chrbte samozrejme no a potom ked uz sa dalo aj lezat, tak len na chbte asi tyzden dva..

ak mas nejake otazky a viem ti pomoct tak pis rada odpoviem
bbude to super a vysledok bude stat za to neboj, drzim palce!