Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som asexualna?

neviem11111

cliattsi, wow, o tom pocujem prvykrat a nasla som si test online a splnam asi 95%. je to zaujimave, pozriem si o tom viac.
tu je ten test: hsperson.com
a myslim ze vsetky rady boli mienene s dobrym umyslom, urcite nie ako kritika.

Cliattsi

Neviem, ci sa niekam dopracujeme, ale skus pohladat odborne informacie aj na internete, prioadne v knihkupectve. To ti da mozno viac ako niektori ludia svojimi radami. Este ti napisem, ze podla mna patris medzi VYSOKO CITLIVE OSOBY . HIGH SENSITIVI PERSON (HSP). Pozri si o tom na nete. Je pidla mna dolezite, aby si teraz oracovaka so svojimi myslienkami. Lebo sa obavam, ze by si sa mohla v kratkom case dostat aj do depresii, tak ako sa to stalo aj mne. Lebo v 17 som mal aj depresiu. Vysiel som z toho vdaka zmene sposobu myslenia. Nauc sa vuac relaxxovat - dychova relaxacia

hateit

Ale mne tento pristup nevadi. Ja tu nepisem za ucelom najst v sebe nejaku tuzbu a mat zrazu potrebu nadvazovat vztahy. Len jeden clovek bol ten ktory ma akosi prebudil, ale nejavi o mna zaujem a ja viem ze som hrozna naivna a moja naivita ma brzdi. Ludia mi dost ublizili, ale ja som vsetkym odpustila, ale drzim si odstup...neverim ludom, jednoducho nikoho si nepustim k telu.

Cliattsi

Si analyticky typ presne ako ja. Ak si v tom dobra, tak sa prosim ta pokus analyzovat, preco si taka aka si, co vsetko je za tym, preco takto uvazujes. Ja som si robil vlastnu analyzu seba a musel som pomenit vela postojov k zivotu, lebo by som zostal v tom negativnom naladeni ako ty. A nejde len o sex, ale i celkovy oihlad na zivot a na veci aludi okolo seba. Opytaj sa : Preco som takato? Čo mi tí ľudia urobili, prečo som taka negativna voči mim? Zasluzia si to tito ludia? Poznam ich, aki su, alebo si o nich len nieco myslim?

hateit

Som velmi citliva. Vsimam si na ludoch vsetko. Posudzujem. Analyzujem. Hodnotim. Len nepatrna zmena tonu v hlase ma dokaze rozhodit.

Netuzim po pozornosti. Chcem zit sama pre seba.

hateit

Ale tu nejde len o sexualny vztah. Mne sa proste hnusi takmer vsetko. Dotyky, objatie, alebo len take priteplene slova...ked mi niekto vytrci fotku svalnaca s kockami mne sa chce vracat...

Cliattsi

Hate it, myslis si, ze si velmi citlive dievca? Myskis si, ze si zasluzis viac pozornodti, nez ti davaju ini ludia, alebo rodicia?

neviem11111

hateit, zmenit sa to nemusi, ale si este mladucka a vyvijas sa a kludne sa to stat moze. vhladom sa psychicke problemy, ktore si sem uviedla, sa teraz radsej sustred na to a neries, ci si asexualna. nikde nie je napisane, ze sexovat musis povinne. ale ked sa das dokopy psychicky a este trocha vyzrejes, mozno sa tvoj postoj zmeni.