osobné pre kobru a adr1.a

Príspevok v téme: osobné pre kobru a adr1.a
??????????

Biela kobra a adr.1a. Chcem sa vám ospravedlniť že som vám zneužila nicky.... Ale keď ste začali byť proti mne, tak ma to nahnevalo... Inak nechapem, mne naozaj neschváli toto fórum prezývku ktorou sq chem opakovane prihlásiť, ktorú som si predtým dala a neviem ako sa zaregistrovať. To potom budem mať jednu prezývku?

Messje

My nerobime zle tebe.My len reagujeme na temu.Len ty reagujes zbrklo a si vulgarna.Preco?Ako som ti ja pisala.Ked sa tebe nepacia nase odpovede,neznamena,ze su zle pre zakladatela.Vsimni si ako piseme my.Ziadne vulgarizmy a urazanie.Tak preco to neskusis aj ty?

??????????

Lenže, moje zlaté ženičky, potom keď mm jeden nick, robîte mi zle! Uvedomili ste si to?! Tak sa aj vy znormalizjpujte, uvedomte, upokojte a všetko bude ok...

Messje

???
Odpoviem ti ja.Najskor chces pouzit nicky ktore su uz obsadene.Preto ti ich nechce prijat.Daj si nick a nejake dvojcislo.Alebo si vyhladaj cudzie slovo co sa ti paci.Mas vacsiu sancu ze ho este nikto nema.
Druha vec
Ked sa zaregistrujes,nikto tvoj nick uz mat nemoze,jedine nieco zmenit.Ale to vies.Po registracii budes zelena a mozes klikat na nevhodne prispevky pokial ich budes vidiet ako nevhodny.Ja ale pre vysvetlenie...Nevhodny prispevok nie je ten,ktory nevyhovuje tebe,ostatnym vadit nemusi.Nemusis sa vzdy stotoznit s kazdym prispevkom.
Hlavne sa neoduvat pre kazdu hlupost a pisat ako dama a nie ako posledna z krcmy ...Ok?
Mozes to urobit aj tak,ze sa proste zaregistrujes a nikto z nas nebude vediet ze si to ty.Pokial sa sama nepriznas.Len musis zmenit pristup v temach.Nie ako doteraz.Inak ta spozname :-)Sama budes prekvapena ked budes pisat normalne veci bez urazok a napodobenin a zurivosti,ze ti budu ludia aj normalne odpovedat.
Drz sa dievča

Biela Kobra

Neklam. Ty nechceš vlastnú prezývku, tebe to takto vyhovuje. Prečítaš si, čo kto pod svojím profilom napísal, naučíš sa to a snažíš sa vystupovať ako on. Dokonca aj napodobňuješ jeho štýl. Oblečieš profil iného človeka a vystrájaš pod týmto pláštikom škaredé kúsky iným ľuďom, lebo sa cítiš beztrestne. Keď niekoho nahneváš, tešíš sa, že ho vytočíš, a že hnev nepadne na tvoju hlavu, ale na toho človeka, ktorému ukradneš prezývku. Vystrájaš naozaj hnusné veci ľuďom, ktorí tu hľadajú pomoc a pochopenie, a skrývaš sa za cudzie meno ako ten posledný úchyl. A keď ťa ľudia ignorujú, naštveš sa, lebo o to ti ide, vzbudiť pozornosť. Vieš čo to znamená? Že si v duši ešte malé decko, ktoré sa hanbí za seba, za to ako vyzerá, ako sa volá, za to, čo má doma, a za to, čo robí. Chceš, aby si ťa ľudia všímali, ale nemáš nič, s čím sa môžeš chváliť. A nemáš na to ani gule, robiť niečo pod vlastným menom.
V skutočnosti nie je ťažké zbaviť sa ťa. Tvoje IP je už známe a tvoju adresu tiež nie je ťažké nájsť. Len nikomu na tom až tak nezáleží. A možno ti ostatní dávajú šancu hľadať konečne vlastnú cestu. Neprovokovať, neubližovať iným, ale normálne sa porozprávať a nájsť spôsob, ako tvoju situáciu zlepšiť.
To je odo mňa k téme všetko. Viac sa k tomu nemienim vyjadrovať.