Zdravím, ako budúcemu študentovi FIIT mi bude pravdepodobne pridelený intrák v ŠD Mladosť. Chcel by som nejaké aktuálne informácie ohľadom tohto intráku hľadal som na nete no všetko boli pár rokov staré témy kde sa písalo o nejakých rekunštrukciach a že hlavne blok A a B boli v zlom stave. Ako to tam vyzerá teraz? Je to lepšie/horšie? Ak bude na výber ktorí blok si vybrať?
FIIT STU - ŠD mladosť BA
Áno ubytovanie už mám bohužiaľ izba na Bčku sa mi neušla.. Zhrniem to pre ostatných, blok B je kompletne zrekonštruovaný a cena za izbu je 77€, izby na blokoch A,C,D sú nezrekonštruované a stoja 67€, no na týchto blokoch je pár (rozumej skoro žiadne) izieb ktoré stoja 71€ a tam je buď vymenený nábytok alebo zrekonštruované sociálne zariadenie :)
sú tam 4 bloky A - D,
B je zrekonštruovaný komplet (nové okná, podlahy, kúpeľne, kuchynky, všetko), cena bývania tam je cca o 10e viac ako na iných blokoch, nevýhoda je že tam nie sú balkóny (o ich plochu boli zväčšené izby)
A je momentálne asi v najhoršom stave ale neriešil by som to, záleží to od konkrétnej izby aj tam sú horšie aj lepšie izby
na C a D je zopár izieb čiastočne opravených, ale netuším ktoré a čo tam je opravené (napr. podlaha, alebo nábytok), je to náhoda
v princípe keď chceš novú izbu choď na B, ak chceš balkón a chceš platiť o 10e mesačne menej choď na A, C alebo D (kvalita tých blokov sa nedá globálne riešiť, niektoré izby sú lepšie iné horšie, závisí to od izby, kus od kusu) teraz v septembri to ti je už ale asi jedno a dávno máš pridelenú nejakú izbu :D