Ahojte! Máte skúsenosti s morskými riasami? Mám problémy so štítnou žľazou a pár kg naviac, bola som v bio obchode a tam mi odporučili si kúpiť tieto kapsuly z morských rias - -odkaz odstránený-. Máte niekto skúsenosť?
Morské riasy na štítnu žľazu a chudnutie
Ahoj, ja som trpela podobnými problémami. Mala som problémy so štítnou žľazou čo mi ovplyvnilo fakt, že komplet všetko skoro. Keď to dospelo do štádia, že som mala ísť na operáciu, začala som hľadať iné riešenia. Došla som k rôznym doplnkom, radám, výžive. Nakoniec som skúsila produkt čo sa volá Olejovita. Síce to stojí dosť veľa, no v tom zúfalstve som si povedala už že buď alebo. Brala som každý deň polievkovú lyžicu, a po dvoch mesiacoch na kontrole bolo viditeľné zlepšenie stavu. Odvtedy prešli už dva roky, ja to beriem pravidelne a som v poriadku. Chcem ti týmto poradiť, fakt odporúčam toto vyskúšať. Dnes to berie už aj moja starká, ktorej to totalne znížilo cholesterol a upravilo tlak plus cukrovka. Takže moja rada len toľko. Keby si chcela tu máš odkaz na ich stránku www.olejovita.sk ahoj a prajem hlavne veľa zdravia!