Ahojte...nenasla som nikde podobny prispevok.
pred pol rokom som si dala predlzit vlasy eurolockmi...na zaciatku bolo vsetko fajn..no asi po 3 mesiacoch sa mi zacali postupne zamotavat vlasy na jednej strane...tak som isla ku kadernicke...(inej lebo som mimo sk) a ta mi pri prepajani zistila ze ta baba mi dala na tie spoje nejake lepidlo...vobec nesli dole tie spoje!!!!
Asi po 2och hodinach sa im podarilo horko tazko odpojit tretinu predlzenych vlasov...(povodne ma chceli ostrihat asi na 3cm vzadu lebo to neslo dole....co sa dalo mi urobila nanovo...a to co ostalo mi povedala ze mam udrziavat a prist po 2och mesiacoch nech mi to podrastie...a budu mi to musiet odstrihnut...teraz asi po mesiaci tam mam na tej strane dost velky dred...som z toho zufala a chcem sa opytat,ci na to nie je nejaku specialny pripravok ako by sa to dalo dat dole a ked nie ake dlhe musim mat vlasy aby sa dali potom predlzit
Po predlzeni vlasov sa mi urobil dred
mne sa robia take dredy, ako keby si clovek normalne necha urobit. nemozes to odsklbnut, jasne ze to nepojde. zober si maly husty hreben a od spodu toho dredu postupuj milimeter po milimetri, ako kedy to rozpletas. potrva to asi par hodin, ale pojde to. teda ak mas na to trpezlivost a nechces si to nechat odstrihnut. ja uz som rozplietla take, co mi tiez kadernicka chcela odstrihnut, detto aj kamaratkam. kazda kadernicka ti to radsej odsmykne, nez by sa s tym mala 5 hodin drbat,
Asi to odfotim..je to v takom zhluku...a skusala som to oddelit ale je to ako v uzle a trhali sa mi vlasy...
nemam sice predlzene vlasy, ale dredy sa mi robia aj na mojich a da sa to rozcesat. chce to len hreben a vela vela trpezlivoti a casu. a potom kondicioneru.