caute...chcel by som sa spytat ci je niekto ako ja .Tym myslim ze je staaaaaaaaaaale doma a uz to niekedy nezvlada.Stress a napetie ktore mam mi skoro vobec neumoznuje niekam ist.Jedine kde ozaj chodim je ze idem k psychyatrovi a tot vse.Ak sa tu najdu ludia s takymto problemom tak by sme si mohli skusit popisat.Viem ze niesom jediny ale taky mam pocit.Je to hrozne a tak malo pochopenia od druhych.Mam 24 rokov.....vesmir1012@azet.sk
Diagnoza : Depresia nekonecny smutok a stress
Predpokladam, že máš nohy, tak sa neľutuj a chod von a pracuj na svojej kondicii, prípadne si zožen psa. Plavárne by mali byť prístupné v každom meste dokonca aj dedine. Depresia vznika večšinou z nudy.
Mozok na správne fungovanie potrebuje kyslík a pohyb.
Nesja, okamžite tú odvahu nájdi! Psychoš je lekár ako každý iný. Keď budeš vidieť ľudí v čakárni, prejdú Ťa predsudky. Sú to bežní pacienti ako Ty. Uškodiť Ti to nemôže a takmer určite Ti to pomôže.
No to mavam aj ja taketo hrozne stavy, aj teraz uz niekolko dni, ze co so zivotom. Ale nemozem byt doma kvoli povinnostiam a potom sa prekonavat vsade, hrozny pocit..A ty aspon chodis k psychiatrovi, ja na to nemam odvahu
jop. pokial nic nerobis, su to muky. najdi si nieco, co ta bude bavit. najdi si konicek, co budes povedzme robit 2 tyzdne skusobne. mne dost pomaha cvicenie. potom mam vacsiu chut do veci. alebo zacni varit. kreslit. iba sa rozhodni.