Ide o moju sestru ktorá má 22 rokov. Je to typ dievčaťa ktorému sa nechcelo veľmi v škole učiť a radšej sa flákala po vonku s kamoškami a inou podivinou. S chlastom a cigami si potykala dosť skoro už v 16tich. Je to typ dievčaťa ktoré odvráva a papuľuje aj svojím rodičom nieto iným ľuďom. Od 20tich pracuje, no pracuje, skôr sú to jej neúspešné pokusy o prácu kedže dlho v žiadnej nevydrží kvôli jej konfliktnej povahe a drzej papuľke. Ako disciplínu ako dochádzku dodržiava ale čo sa týka vzťahov je to na nič. Ale čo chcem riešiť je je popíjanie s kamarátmi. Ona patrí k tým babám čo radi si vypijú aj keď nemajú dôvod ale ten si vždy nájdu. Keby si len vypila trochu ale ona sa spije tak že potom robí dosť debilné veci ako líže a oblapuje sa aj s kamarátmi s ktorými za triezva nerieši vzťah. Vyzlieka sa do spodnému prádla lebo jej jej teplo zo stúpajúceho alkoholu a tí chalani to len zneužívajú. Potom mi volá jej kamoška aby som po ňu prišiel. Ešte sa divím že ju frajer jej nepustil k vode. Je mi z nej nanič že je tak mladá a ničí si zdravie pijatikou. Chce mať decká v budúcnosti ale v takom tele preliatom alkoholom sa akým plod bude vyvíjať? Náši rodičia o mnohých jej prúseroch ani nevedia lebo žije s frajerom a ja radšej mlčím pred nimi. Ide mi na nervy lebo len robí hanbu našej rodine. Už to že začala fajčiť ako puberťačka na strednej ma dosť naštvalo lebo u nás nik nefajčí a ona je ako čierna ovca rodiny. Vyhľadáva seberovné baby závislé na alkohole a nikotíne. Aj jej kamarátky sú také ako štetky z bordelu. Len pijatika a cigarety to je ich. A tie vulgarizmy čo používajú. Ako na ženy a budúce matky je to hanba. Všetke drzé, papuľnaté a vulgárne.
Ako si s ňou pomôcť? Je už alkoholička? Piť chodieva každý víkend a keď je dôvod tak aj cez týždeň. Vodka, fernet, borovička, becherovka, koňak, víno to sú jej obľúbené tekutiny.
Dík
Stáva sa z nej alkoholička?
..inak poznám jednu matku 2 detí, otec je chorý, donedávna pracoval, matka jej chodi opatrovať do rakuska, . otcovi hodí na krk deti a ona si ide žúrovať, piatok v noci jeden podnik, sobota dalsi,... samozrejme že tie podniky maju svoju stranku na FB, kde su aj jej fotky, "pod obraz,,"... a jej zaujimave pózy... tak sa ma chovať matka 2 detí..? lebo nepoznala antikoncepciu, sotva skolu skoncila a nabuchat sa nechala,.. ma šťastie ze má dobrych rodičov, u ktorych moze s detmi byvat... žaba má 23 rokov, 5 a 3 ročné deti... a sama je decko...
takých je dnes kopa mladých báb ako tá tvoja segra. Spíjajú sa pri každej príležitosti a strácajú kontrolu nad sebou. Potom robia pič*viny.
najmä tie okolo 20 sú také pijačky
Ja som ani nedopozerala to video, blee a ten dlhy trapny nechutny vulgarny koment /som si posunula/ no fuj. Uz aj jeho rodicia vela zanedbali.
Deti tohto typu, prosim Vas, NEMAJTE DETI.
Dievcina, cize sestra autora este ma sancu, kedze sa o nu zaujimas. Ked sa zacne liecit teraz, hned, uz...
Poradim ti. Vyvolaj hadku, nech sa rocerti a zacne ziapat. Potom zavolaj policajtov a zaroven zachranku. Vtedy ju odvezu na psychiatriu a moze sa zacat liecebny proces. Ja ti drzim vsetky prsty.
Možno sa ešte uvedomí, možno má len opozdenú pubertu. Ale v každom prípade keď sa spije tak ty ju vyzdvihnúť nechodievaj. Nech ju vyzdvihuje jej frajer keď mu to nevadí, alebo nech si zavolá taxík. Povedz jej jasne, že sa ti jej pitie nepáči a že ju už odmietaš vyzdvihovať z jej pijackých selaniek. Nech si to zariadi inak.
Na tak potom by si sa mal pozrieť sem, poprípade jej presne toto video pustiť
www.youtube.com
Noe ze sa z nej stava.Ona uz je alkoholicka.Poznala som jedno dievca,ktore neprepil ziadny chlap.Mala 19 a kazdy chlap pri nej odpadol,prespal si a ona tahala dalej.Tiez co sa tyka prace,tu btala vzdy poctivo.Tam ju vsetci milovali.Ale prisiel vikend a tahala od piatku vecera do nedele vecera.
Mala priatela ktory pil s nou.Minomalne oblecena.Pasik hore a pasik dole.Chlapi ju oblapavali a jej priatel bol pysny ze mu vsetci zavidia.
Dnes ma 27 a uz je na drogach.Stale poctiva pracovnicka ale nepoctiva...Pokial to aj jej priatelovi nevadi,vy s tym tazko nieco spravite.Najskor vam utecie z domu ,osamostatni sa a neurobite uz vobec nic.
pokial žije s frajerom nech si ju rieši on,... pokial si chlaste za svoje peniaze nech... ty snád nemáš svoj život? že musíš riešiť jej...?
Ja som poznala také ktoré prechlastali celu pubertu, školu... a dnes sú z nich "poctivé" matky zdravých detí...
moja matka nepila, nefajčila a ja nie som zrovna najzdravšia... takže tak!